Post Image

EZ AZ ÚJ TREND – STÍLUSVÁLTÁS A CIPŐDIVATBAN

Rúzs & Más / 2017-11-03

Ahogyan az őszi-téli szezon ruhái esetében, úgy a cipőknél is megfigyelhető az erőteljes stílusváltás: a finom anyagok háttérbe szorulnak ezzel párhuzamosan helyet kap a praktikum és a kényelem. De nem akárhogyan! A legújabb trend szerint valami különlegessel dobjuk fel a cipőinket, legyen az egy dísz, egy masni, különleges minta vagy egy vidám szín. Nézzünk szét a Shoe Bazaar kínálatában:

Vagány darabok a mindennapokra

Az őszi/téli kollekciókban időről-időre megjelennek a western hatású darabok, és természetesen a cipődivat is követi ezt a vonalat. A Shoe Bazaar kínálatában a rojtos megoldások, vagy épp a western csizma sarok idén is megtalálható, ahogy találkozhatunk lovaglócsizmára emlékeztető modellel is.

Shoe Bazaar, Vices

Elhagyhatatlan a velúr, vagy a bokán átfutó, duplán tekert cipőfűző. Megjelennek a földszínek, és kedvencünk lehet a szőrme, ami nem csak stílusos, de a téli hidegben jó szolgálatot is tesz: ezekben a bélelt bakancsokban biztosan nem fog fázni a lábunk! Alapszínek a fekete, a barna, a konyak, de bátran vegyünk fel egy krémszínűt, egy szürkét, ahogy az ősz kedvenc színét, a bordót is!

Shoe Bazaar, Vices

Izgalmas részletek némi extravaganciával

Ahogy az őszi szettekben előkerültek a motoros dzsekik, a szegecselt, varrot kabátok, úgy a cipőknél is megjelenik ez a stílusjegy, de egy kis csavarral. Ezen a télen olyan bakancsokat hordhatunk, amelyek alapvetően vagány, kicsit maszkulin darabok, ám egy-egy kiegészítő megbolondítja, így igazán extra lábbelink lehet. Sok esetben ez egy szatén cipőfűző, lakk betét, vagy csillogó textil betoldás. Ettől a karakteres vonalak lágyabbá válnak.

Shoe Bazaar, Vices

Ha még tovább szeretnénk fokozni, akkor válasszunk olyat, amelyen csillogó kődíszek találhatóak. Jöhetnek a szőrme rátétek, pomponok, és bátran viseljünk a hűvösebb napokon színesebb cipőt, csizmát!

Nőies megoldások, finom darabok

Bár télen a legtöbb esetben a kényelem kerül előtérbe, szerencsére nem kell lemondanunk a nőies megoldásokról akkor sem, ha éppen csizmáról van szó. Akár tűsarokról, akár vastagabb sarokról beszélünk, a csizmák formája, vonalvezetése elegáns, ugyanakkor kényelmet sugall. Továbbra is divat a térd fölé érő csizma, lehetőleg a vádlira és a combra simuló szárral.

Shoe Bazaar, Vices

Ha fokozni szeretnénk, akkor válasszunk olyat, amit hátul apró masnik díszítenek, vagy épp, mint egy fűző feszül a lábunkra. Jöhetnek a csatok, az arany betétek, kedveltek a szőr pomponok, amik játékosságot és kifinomultságot adnak a lábbelinek.

Shoe Bazaar, Vices

A www.shoebazaar.eu webshopban a lengyel VICES márka elegáns, megbízható és kényelmes cipőit vásárolhatjuk meg, amelyek magas minőséget képviselnek, megfizethető áron. A legújabb divatirányzatok szerint kialakított modellekkel divatosak lehetünk. A kifinomultság, az elegancia, az ötletes megoldások, a legújabb trendek jellemzik a márkát.

Kapcsolódó bejegyzések