Post Image

EXTRAVAGÁNS ILLATTRILÓGIA A BETTY BARCLAY-TŐL

Rúzs & Más / 2019-08-13

Kedvenc ruha, ékszer vagy különleges illat – vannak dolgok, melyekről mi nők nem tudunk lemondani. Kivételes alkalmakkor nagy öröm, ha az öltözékünket remek kiegészítőkkel tehetjük tökéletessé. Az új Betty Barclay Brilliant Woman illattrilógia érzéki illatakkordjaival tiszta nőiességet áraszt, és az extravagancia csillogó ruhájába öltözteti viselőjét. Az új Eau de Parfum-ök ünnepi, intenzív illatú párral egészítik ki a népszerű Betty Barclay Woman No 1, No 2 és No 3 illategyüttes mindennapi használatra szánt Eau de Toilette-jeit.

Maradj hű a stílusodhoz!

Ünnepi alkalom, romantikus este vagy ladies’ night – a Betty Barclay három új, szupernőies illatváltozata ezekre az izgalmas eseményekre született. A klasszikus Barclay Woman trilógia már hosszú évek óta közkedvelt. Azóta sok nő mindennapjaihoz hozzátartozik – és most, két évtized múltán kiegészül az alkalmi változattal, olyan illatokkal, melyek ünnepi hangulatot csempésznek a hétköznapjainkba.

Néhány cseppnyi extravagancia

Intenzív színek, intenzív érzések, intenzív illatok: a Betty Barclay Brilliant Woman illattrió a kedvelt Betty Barclay Woman erőteljesebb folytatása. Az összetevők új kombinációjának és további árnyalatok hozzáadásának köszönhetően az illatok különleges, igen érzéki és nőies élményt nyújtanak – így válnak tökéletes kiegészítőivé azoknak az alkalmaknak, amikor az illatunknak is káprázatosnak kell lennie.

betty barclay, brilliant, woman, illat, parfüm, illattrilógia, illattrió, extravagáns, intenzív, rúzs és más

Brilliant Woman No°1
Illatos megjelenés, mely olyan bódító, mint egy pohár édes pezsgő.
Illatjegyei: piros alma, mandarin, arab jázmin, gardénia, pézsma, szantálfa, vanília, cédrusfa

Brilliant Woman No°2
Káprázatos illat, mely a koktélruhánál is csábítóbb.
Illatjegyei: feketeszeder, bergamott, körte, fekete csokoládé, szezám, napraforgó, pézsma, szantálfa, gyanta

Brilliant Woman No°3
Elbűvölő aura, melynek kiegészítője a női vonzerő.
Illatjegyei: bergamott, rózsabors, alma, málna, rózsa, liliom, ibolya, barack, ámra, pézsma

Áruk:
Eau de Parfum ​30ml, 8579 HUF

Az új illatok augusztus közepétől kaphatók a kiválasztott drogériákban, áruházakban, valamint online, a www.betty-barclay.com weboldalon

Kapcsolódó bejegyzések