Post Image

EXTRA MOTIVÁCIÓ A MOZGÁSCÉLOD MEGVALÓSÍTÁSÁHOZ

Rúzs & Más / 2021-04-21

A tavasz a megújulást hozza magával. Itt az idő, hogy Te is megújulj, felfrissülj és elégedettebb legyél magaddal! Bármilyen mozgásformát is választasz, a lényeg, hogy fokozatosan vezesd be hétköznapjaidba, és tudatosan építsd fel edzéseidet. Szánj erre egy kis időt, hidd el megéri! Fontos, hogy tartsd fenn a lelkesedésedet, és érd el fitt céljaidat, melyhez az XS™ és XS™ Sports Nutrition termékek nyújtanak segítséget!

xs, sportital, power drink, elektrolit, edzés, sport, energia, fehérje, erőnlét, mozgás, rúzs és más

Frissítsd fel magad edzés közben!

Nem kell a legkeményebb edzéssel kezdeni, elég, ha beiktatsz néhány olyan programot, melyek szórakoztatóak és közben erősödhetsz. Pattanj fel a biciklire, és kerüld meg a barátokkal a közeli kis tavat vagy fedezd fel a környékbeli túraútvonalakat és kilátókat! A nap végén nemcsak kellemesen elfáradsz, de nagyon büszke is leszel a teljesítményedre.

Ha útközben elfogyna az energia, csak pattints fel egy XS™ Power Drink italt, ami segít a fáradtság leküzdésében. Választhatod a legújabb XS™ Power Drink Cool Mojito L.A. Edition-t, melynek hűsítő menta íze azonnal felfrissít, és egy doboz csak 5 kalóriát tartalmaz. De válogathatsz az Orange Kumquat, a Wild Berry, a Pink Grapefruit vagy a Tropical ízek közül, hogy felturbózd a napod.

xs, sportital, power drink, elektrolit, edzés, sport, energia, fehérje, erőnlét, mozgás, rúzs és más

Az XS™ Power Drink italok négyféle B-vitamint, valamint koffeint és taurint tartalmaznak, melyek hozzájárulnak a fáradtság és a kimerültség leküzdéséhez és az energiaszint fenntartásához.

Méret: 1 csomag/12 db (12 x 250 ml)
XS™ Power Drink Orange Kumquat Blast – Ár: 7 100 Ft
XS™ Power Drink Tropical Blast – Ár: 7 100 Ft
XS™ Power Drink Cool Mojito L.A. Edition – Ár: 7 100 Ft

Kell az energia a mozgáshoz!

Bármilyen aktív testmozgást is végzünk, fontos, hogy elég energiánk legyen hozzá. „Ha nincs meg a megfelelő energiaforrás az edzés során, nem tudod a legjobb teljesítményt nyújtani, és az egész edzés durva, fájdalmas és unalmas lesz” – mondja Johan Hagman professzionális fitnesz szakértő és teljesítményre specializálódott táplálkozási szakértő, az Amway Academy oktatója. Tehát megfelelő „üzemanyaggal” jobban teljesítünk és könnyebben legyőzzük az edzéssel járó nehézségeket. A szakértő szerint érdemes olyan edzés előtti italt választani, amely már a mozgás első pillanatától lendületet ad. Ilyen a citrom-zöldcitrom ízű XS™ Pre-Workout Drink, ami kreatin, BCAA-k, vitamin és ásványi anyag tartalmával hasznos energiaforrást biztosít. Csak oldd fel egy tasak tartalmát 300-500 ml vízben és fogyaszd el edzés előtt 30-60 perccel!

xs, sportital, power drink, elektrolit, edzés, sport, energia, fehérje, erőnlét, mozgás, rúzs és más

Méret: 15 tasak x 30 g / 450 g
Ár: 11 500 Ft

Élvezd a mozgást!

Johan Hagman szerint az edzés későbbi szakaszában elektrolit itallal javíthatjuk állóképességünket, ezzel is növelve a testmozgás élvezeti értékét: „Tapasztalataim szerint fantasztikus érzés, ha folyamatosan a komfortzónádon kívülre kényszeríted magad. Hisz mindannyian tudjuk, a fejlődés a komfortzónán kívül történik.” Ehhez remek megoldás a narancs-lime ízű XS™ Sports Electrolyte Drink, amely guarana, maca gyökér és quercetin tartalmával hosszantartó, egyenletes energia-utánpótlást nyújt. A szénhidrát és elekrolit oldat keveréke segít megelőzni a kiszáradást, ezzel hozzájárul a tartós teljesítménykifejtéshez. Oldd fel 1 tasak tartalmát hipotóniás ital elkészítéséhez 500 ml vízben, vagy izotóniás ital elkészítéséhez 400 ml vízben. Edzés közben vagy utána fogyaszd el!

xs, sportital, power drink, elektrolit, edzés, sport, energia, fehérje, erőnlét, mozgás, rúzs és más

Méret: 15 tasak x 25 g / 375 g
Ár: 7100 Ft

Fókuszálj az eredményekre!

A sport lépésről lépésre formálja a tested. Már az első apró látható eredmények is szuper ösztönzőek lehetnek. Koncentrálj ezekre, és meríts belőlük erőt, amit magaddal vihetsz mindig a következő edzésre! Látványosabb eredmények eléréséhez próbáld ki az XS™ Hydrolyzed Whey Protein Powder-t a tiszta izomtömeg növekedéséhez. Ez az ízletes kakaó-csokoládé ízű fehérjepor C- és E-vitamint is tartalmaz, mely edzés közben védi a sejteket az oxidatív stressztől. Gyorsan hat és kiemelkedően hatékony: egy adag 29 gramm maximálisan finomított, minőségi fehérjét tartalmaz. Tegyél három mérőkanál fehérjeport 150-260 ml vízhez és rázd fel! Fogyaszd el a sporttevékenységet követő 60 percen belül!

XS™ Hydrolyzed Whey Protein Powder

Méret: 700g
Ár: 20 800 Ft

Kapcsolódó bejegyzések