Post Image

EXTRA GAZDAG ARCKRÉM A HIDEG NAPOKRA

Rúzs & Más / 2019-10-30

Bár most még langyos időjárással kényeztet bennünket az ősz, hamarosan beköszönt a hideg évszak, amikor bőrünknek is “új ruhára” lesz lesz szüksége. Ilyenkor a bőrt a szél, az alacsony hőmérséklet és páratartalom kiszárítja, könnyen érzékennyé, irritálttá válhat. Éppen ezért a gazdagabb állagú, a bőr védelmi vonalát erősítő, tápláló krémek időszaka ez. A PHI természetes kozmetikumokat gyártó magyar manufaktúra, az őszi-téli időszakra egy extra gazdag arckrémet alkotott.

A PHI Cream Laurel egy rendkívül tápláló és sűrű textúrájú krém, amely több mint 40% -ban értékes növényi olajokat és vajakat tartalmaz. Kifejezetten száraz, zsírhiányos, töredezett bőrre készült, akár a kisebb ráncokat is képes feltölteni és remek fedőkrémként funkcionál a fagyos-szeles napokon.
Ahogyan a neve is elárulja – a laurel jelentése babér – babérolajjal és szibériai fenyőolajjal készült, illata is télies, friss, tiszta erdőkre emlékeztet.

Phi, cream laurel, természetes, tápláló, bőrtápláló, gazdag, növényi olaj, babér, rúzs és más

Természetes és vegán kozmetikum, a következő aktívösszetevőkkel: babérolaj, sheavaj, szibériai fenyőolaj, orvosi levendula, római kamilla, szkvalán,
E-vitamin és betain. Uniszex krém, használata férfiaknak is javasolt
PHI Cream Laurel 30 g ára: 7990 forint

Kapcsolódó bejegyzések