CSOKIVAL SZÉPÜLHETÜNK, FIATALODHATUNK! ENNÉL JOBB HÍRT?!

Rúzs & Más / 2016-11-01

Mi, csokoládé rajongók eleget hallgattuk, hogy a csokitól pattanásos lesz a bőrünk és hízlal – most végre elérkezett a mi időnk! Megszületett ugyanis a világ első funkciónális étcsokoládéja, egy csodálatos étrendkiegészítő, mely már 3 hét alatt helyreállítja a bőr egészségi állapotát és lelassítja az öregedési folyamatokat és mindössze 38 kalóriát tartalmaz!

Esthechoc öregedésgátló, bőrszépítő csokoládé

Tudományosan bizonyított tény, hogy az Esthechoc, amelynek 72,6%-a étcsokoládé, támogatja a bőr anyagcseréjét. Összetétele, mely rendkívül hatékony anyagok kombinációja, a Cambridge Chocolate Technologies 10 éves kutatásának eredménye. Az antioxidánsok hatását megnövelték az egyedülálló Astacelle technológiával. Fő összetevői az Astaxanthin (az eddig ismert leghatékonyabb antioxidáns) és kakaó polifenol epikatekinek (a kakaó természetes hatóanyagai). Az Esthechoc gyártása során alkalmazott micelláris technológia biológiailag hasznosíthatóvá teszi ezeket az anyagokat.

Esthechoc öregedésgátló, bőrszépítő csokoládé

Az Astaxanthin, a bőr öregedésének természetes ellenszere:
segít csökkenteni a normál öregedés jeleit, a túlzott ráncosodást, a bőrszárazságot, a májfoltokat, a szeplők elburjánzását. Emellett segít megvédeni a bőrt a túlzott napozás során generálódó szabadgyököktől.

Az Estechoc 7,5 grammja (napi adagja) annyi astaxanthint tartalmaz, amennyi 300 gramm alaszkai vadlazacban van, és annyi kakaópolifenolt, mint 100 grammnyi fekete csokoládé. Ezek a szabad gyökök elleni védekezésben, az oxidatív stressz kivédésében segítik a szervezetet. A tudósok, akik kifejlesztették a terméket, amelynek az alapja a 72,6% kakaót tartalmazó étcsokoládé, bemutatták, hogy az Esthechoc hatásaiban jóval felülmúlja a piaci vezető étcsokoládékat és az egyéb étrendkiegészítőket.

Esthechoc öregedésgátló, bőrszépítő csokoládé

Egy doboz 21 db 7,5 grammos csokoládé szeletet tartalmaz, ára: 15 000 Ft

 

Kapcsolódó bejegyzések