Post Image

ÉPÍTSD MEG LEGO-BÓL A JÓBARÁTOK LAKÁSAIT!

Rúzs & Más / 2021-05-12

Ha szerettél/szeretsz Legozni és a Jóbarátok sorozat rajongója voltál, akkor ez most egy nagyon jó hír számodra:

A LEGO® Csoport bemutatta az új LEGO A Jóbarátok lakásai szettet, amely lehetővé teszi a rajongók számára, hogy megépíthessék kedvenc jeleneteiket az ikonikus Warner Bros. tévésorozatból. A 2048 elemből álló készletben viszontláthatjuk Monica és Rachel, valamint Chandler és Joey New York-i lakását – és persze a lakásokat összekötő folyosót is.

lego, jóbarátok, a jóbarátok lakásai, Rachel, Monica, Joey, Chandler, Janice, Ross, sorozat, jóbarátok sorozat, rajongó, rúzs és más

A LEGO IDEAS Central Perk szett sikere után – melyet 2019-ben mutattak be – az exkluzív részletekkel ellátott LEGO A Jóbarátok lakásai készlettel olyan pillanatok is visszaidézhetők, mint például, amikor Monica a fejére húzta a hálaadási pulykát, vagy amikor még Joey és Chandler egyetlen bútora egy kenu volt, vagy esetleg, amikor Phoebe babaháza lángra lobbant.

A szett emellett még sok más kiegészítőt is tartalmaz: a bökőszerszámot, Gladyst – Phoebe ijesztő művészi alkotását, a padlóra eső sajttortát, a nagy fehér kutyaszobrot, a csibét és a kacsát, és még sok minden mást. A készletnek köszönhetően a rajongók az eredeti forgatási helyszínt is megcsodálhatják a stúdiólámpákkal együtt, és lehetőségük van arra is, hogy különválasszák vagy a folyosó segítségével összekapcsolják a két lakást.

lego, jóbarátok, a jóbarátok lakásai, Rachel, Monica, Joey, Chandler, Janice, Ross, sorozat, jóbarátok sorozat, rajongó, rúzs és más

A készletben ezen kívül megtalálhatók a csapat összes tagját ábrázoló új minifigurák a legemlékezetesebb ruháikban: az ikonikus kockás szoknyáját viselő Rachel; a szűk bőrnadrágos Ross; Monica a kötényével; Phoebe a klasszikus virágmintás öltözékében; a merész mintás nyakkendőt és öltönyét viselő Chandler; és Joey, aki Chandler összes holmiját felvette. És ez még nem minden, hiszen legelőször láthatjuk Janice minifiguráját is a legtarkább ruhájában.

A LEGO Ideas Central Perk szett sikere után a híres lakások megjelenítésével szerettünk volna tisztelegni az ikonikus tévéműsor előtt. Közvetlenül a sorozat produkciós fotóiból dolgoztunk, valamint újranéztünk rengeteg epizódot, hogy minél több ikonikus pillanatot örökíthessünk meg. Az egyik szórakoztató kihívás az volt, hogy kitaláljuk, hogyan lehet bemutatni néhány olyan dolgot, amely a sorozat folyamán változik, és amelyek egyes epizódokban megjelennek, másokban nem. Alig várom, hogy a sasszemű rajongók észreveszik-e őket” – mondta el Anderson Ward Grubb, a LEGO készlet tervezője.

Kapcsolódó bejegyzések