Post Image

ITT AZ ENIHORN ELSŐ FÉRFI TÁSKA KOLLEKCIÓJA!

Rúzs & Más / 2016-10-17

Ahogyan minden sikeres férfi mögött egy nő áll, úgy minden sikeres nő mögött áll egy férfi is – jelen esetben pedig a Horn Enikő mögött álló férfiú utazótáskát szeretett volna. Így született meg az E N I H O R N MEN ötlete és egy csodás férfi táska kollekció lett az eredmény! A kollekciót az utazás élménye határozza meg: legyen szó pihenésről vagy munkáról ilyenkor kiemelkedő szerepet kap a kényelem, amely segít abban, hogy csak a lényegre koncentrálhassunk. Ha utazótáskánk – ideális partnerként – a praktikumot a stílusos eleganciával is társítja, még több szépséget hozhat a kalandozás.

ENIHORN MEN táskakollekció férfiaknak

Horn Enikő az ENIHORN MEN táskakollekció bemutatóján

Az E N I H O R N első férfi táska kollekcióját az utazásaink során átélt különleges hangulatok és a járművek letisztult formái inspirálták. Három szín került főszerepbe: a fekete, a barna és a kék, amelyek különféle formákhoz és funkciókhoz rendelve kelnek életre.

A CLINT “weekender bag”, azaz utazótáska hétvégékre, 2-4 napos utakra is elkísérhet minket: a kocsi csomagtartójába is könnyedén “bedobható” darab köré épül fel a teljes kollekció. A CLINT fekete és barna, megrendelésre kék színben is elérhető – kérésre leszedhető, karabínerrel rögzített és fix vállpánttal is készülhet. Társul hozzá egy sportos hátizsák, a GREGORY, amely akár az iskolai tornazsákot is eszünkbe juttathatja, persze elegáns, bőr újraértelmezésben, már a modern városi stílus képviselőjeként.

ENIHORN MEN férfi táska kollekció

ENIHORN MEN férfi táska kollekció

A kollekció egyik legkisebb darabja a KIRK nevet viselő, kisméretű válltáska, vagyis “shoulder bag”, amely keresztbe vetve is hordható és minden fontos alapkellék elfér benne, amit egy férfi napközben magánál tart, köztük okos telefon, kulcsok, pénztárca, notesz és tablet.

A FYNN “business briefcase bag” a hétköznapok és az utazások elegáns partnere. Fekete színben elérhető, kézi- és válltáska, külső és belső zsebekkel, valamint belső iPad tartó zsebbel, leszedhető vállpánttal. Egyszerűen elfér benne akár egy 13 inches laptop is. Izgalmas “szögletességével” felidézi a PACKY MAN hátizsák formáját – praktikum tekintetében sem marad el lazább stílusú rokona mögött.

A PACKY MAN hátizsák formáját a női kollekció egy sztárdarabján is felfedezhetjük – a férfiaknak is kedvence lett, így uniszex megjelenésével, de a férfi háthoz igazított méretben, szintén ikonikus darab a férfi kollekcióban. Elérhető örök stílusos feketében, de megrendelésre barna és kék színben is készül.

ENIHORN MEN táskakollekció férfiaknak

Az egyediség és a személyre szabottság jegyében, a kollekció bármelyik darabját – kérésre – monogrammal is ellátják!
Ez az öt táska is tökéletes bizonyíték arra, hogy a férfiaknak sem kell kompromisszumot kötniük komfort és stílusosság között, a könnyed elegancia pedig állandó kísérőjévé válhat a hétköznapoknak és az utazásoknak is.

ENIHORN MEN táskakollekció férfiaknak

ENIHORN Szalon Bp., VI. Izabella utca 45.

Hogy tetszett?

Kapcsolódó bejegyzések