Post Image

ENERGIA ÉS VITAMINOK A BŐRNEK A RÁNCOK ELLEN

Rúzs & Más / 2020-10-18

A rohanó életmód, a hidratálás és az alvás hiánya még a fiatalabb bőrön is nyomot hagy: megjelennek a ráncok, a bőr fáradtnak, vitalitását vesztettnek tűnik. A bőröregedés jeleinek ellensúlyozásához fontos, hogy az arcbőr folyamatosan el legyen látva antioxidánsokkal, amelyek felveszik a harcot a szabad gyökökkel és támogatják a sejtek energiaellátását, így feszesebbé, ragyogóbbá téve az arcot.

A 25–35 év közötti nők általában még nem foglalkoznak az öregedés kérdésével, pedig ezekben az aktív években nagyon sokat tehetnének azért, hogy bőrük még évtizedekkel később is feszes és fiatalos legyen. Sokan nem is sejtik, hogy a sejtek aktivitása már 25 éves korben csökkenni kezd… Megoldást nyújthat erre egy megfelelő anti-aging rutin kialakítása. Az új NIVEA Q10 Energy termékcsalád olyan innovatív formulával rendelkezik, amely három hatékony antioxidánst is tartalmaz, és kifejezetten a fiatal nők igényeihez és életmódjához igazodik.

A három antioxidáns ereje

„A bőröregedés természetes folyamat, de számos tényező gyorsíthatja: stressz, dehidratáltság, UVA-sugárzás, szabad gyökök. Ha nem vagyunk védve ezek ellen, akkor még a fiatal bőrön is megjelenhetnek a korai bőröregedés jelei: finom ráncok, fáradt arcszín, karikák a szem alatt. A szabad gyökök ellen hatékony fegyverek az antioxidánsok. Az új NIVEA Q10 Energy termékcsalád a bőr saját folyamatait segíti, antioxidáns hatású Q10-koenzim, C-vitamin és E-vitamin együttesével.“ – mutat rá Dr. Dominik Göddertz, a NIVEA Face Anti-Age laboratóriumi igazgatója.

Q10-koenzim
A Q10-koenzim minden bőrsejtben megtalálható. Ez biztosítja a bőr energiáját és védelmét, harcol a bőröregedési folyamatokkal. Az idő múlásával a bőr Q10 szintje csökken, és a bőr hajlamosabbá válik az öregedés különböző jeleire. A NIVEA Q10 Energy formula hatékonyan veszi fel a harcot a finom ráncokkal, a bőrt kisimítja, megfiatalítja.

C-vitamin
Védi a bőrt a szabad gyököktől. A bőr öregedésének fő okai a környezeti hatások, az UV sugárzás és a szennyezett levegő. A C-vitaminnak hála a NIVEA Q10 Energy termékek használatával a bőr újra ragyogóan szép és fiatalosan sugárzó lesz.

E-vitamin
Erőteljes antioxidáns, amely megvédi a sejteket az oxidatív stressztől, semlegesíti a szabad gyököket és erősíti a sejtek barrierjét. A bőrápolás során az E-vitamin támogatja a bőr védelmét, helyrehozza a sejtkárosodásokat, és hidratáló hatású.

NIVEA Q10 Energy – töltsd fel a bőröd energiával!

nivea energy, q10, antixidáns, c-vitamin, rúzs és más, arcápolás, anti-aging, kúra, ráncsimító, bőrfiatalító

NIVEA Q10 Energy Ránctalanító Nappali Arckrém

Felfrissíti a fakó bőrtónust, 24 órás hidratálást és védelmet nyújt az UV-sugárzás ellen. Csökkentheti a ráncokat mindössze 4 hét alatt! 50 ml, 4399 Ft

NIVEA Q10 Energy 7 napos Ampulla Kúra

Intenzív kezelést biztosít egy héten át, mely láthatóan száműzi a fakóságot és újra kirobbanóan frissé teszi a bőrt. 24 órás védelmet nyújt a szabad gyökök ellen. Segítségével 7 nap alatt látványosan csökkentheti a ráncokat! 7×1 ml, 5290 Ft

NIVEA Q10 Energy 10 perces Fátyolmaszk

Mindössze 10 perc kell ennek az arcmaszknak, hogy kifejtse jótékony hatását: a bőrt feltölti energiával, támogatja annak saját védelmi funkcióit, az arctónust üdévé és látványosan frissebbé varázsolja. 1199 Ft/db

NIVEA Q10 Energy Ránctalanító Szérum Gyöngyök

Eltűnteti a fáradtság jeleit, frissebbé és ragyogóbbá teszi a bőrt, 24 órás védelmet nyújt a szabad gyökök ellen. Egységesíti a bőr tónusát, gyorsan felszívódik és nem hagy ragacsos érzést maga után. A Q10 Energy nappali krémmel kombinálva kisimítja a finom ráncokat, egész napon át hidratál, véd az UV-sugaraktól, a bőrt feszesebbé teszi. 30 ml, 4499 Ft

nivea energy, q10, antixidáns, c-vitamin, rúzs és más, arcápolás, anti-aging, kúra, ráncsimító, bőrfiatalító

 

Kapcsolódó bejegyzések