Post Image

EMILY RATAJKOWSKI A KÉRASTASE ÚJ ARCA!

Rúzs & Más / 2018-01-11

Így év elején már várjuk a nagy márkák bejelentéseit, amelyekből kiderül, hogy az új évben ki fogja bemutatni az újdonságaikat, kinek a reklámfotóiban gyönyörködhetünk majd. Tegnap érkezett szerkesztőségünkhöz a Kérastase luxus hajápolási márka bejelentése új modelljükről, aki nem más, mint a csodaszép arccal és hajjal megáldott modell és színésznő, Emily Ratajkowski. Az alábbi közleményből többet is megtudhatunk róla:

“A Kérastase nagy büszkeséggel mutatja be a márka új arcát, Emily Ratajkowskit, aki egy trendi, szabadszellemű és magabiztos nő. A divat világától kezdve egészen a közösségi média felületekig, mindenhol jelen van, legyen szó vezető divatmagazinok címlapjáról vagy akár az Instagrammról, ahol 16 millió követőt inspirál nap, mint nap. Emily egy valódi szépségikon, és egyben múzsája a legbefolyásosabb fodrászoknak világszerte. Frizurája a nőiességének és az önkifejezésének a legfontosabb eszköze – miben a Kérastase márka is hisz! Emily a frizurája megszállottja: folyamatosan változtatva formáját és stílusát, végtelen lehetőséget kap az önkifejezésre, kreativitásának semmi sem szabhat határt. Ő dönti el mikor legyen nagyon csajos, játékos vagy szexisen dögös. A haja nagyon fontos a számára, ezért megfelelő gondoskodásra és ápolásra van szüksége – és ebben a Kérastase a leghűbb szövetségese.

Emily Ratajkowski a Kérastase új arca, rúzs és más

Vonzó, elragadó, tagadhatatlan személyes varázzsal rendelkezik a kamera előtt és azon kívül is, könnyedén mozogva a művészet, divat, zene és mozi világában. Szerepelt a nagysikerű thrillerben, a Holtodiglanban és hamarosan találkozhatunk vele a Cruise, In Darkness és a Welcome Home című filmekben is.
Emily Ratajkowski Angliában született, majd Dél- Kaliforniába költözött családjával 5 éves korában. Köszönhetően édesanyjának, aki angol irodalmat tanított, és édesapjának, aki absztrakt festő volt, könyvek és festmények között nőtt fel. Ez is nagyban meghatározta azt, aki most lehet, megkapva azt a támogatást amire szüksége volt 15 évesen a modell karrierje elkezdéséhez. Emily szereti a sakkot, imád jókat enni és zenét hallgatni. Modell karrierje előtt, képzőművészetet tanult az UCLA-n. A mai napig lelkes könyvolvasó, festmény gyűjtő és szeret rajzolni is.
„Nagy izgalommal és egyben hatalmas büszkeséggel tölt el, hogy a Kérastase nagykövete lehetek. A frizurám elengedhetetlen része az önkifejezésemnek. Imádom a tiszta, volumennel teli, természetes érzését a hajamnak, amitől azonnal sokkal magabiztosabb vagyok. Úgy gondolom, hogy a frizurám a belső erőmet, kitartásomat tükrözi. Nem egy dísz, hanem az önkifejezés egy eszköze. És szerintem ezzel minden nő egyetért. Hatalmas erő rejlik a hajban. Frizurájuk segítségével a nők azok lehetnek, akik csak szeretnének. Ezért a legjobb ápolást érdemlik.” Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski a Kérastase új arca, rúzs és más

“A Kérastase márka hisz abban, hogy frizura fontos eszköz a nőiesség kihangsúlyozásában. Emily is hisz ebben. Nagy örömömre szolgál üdvözölni Emilyt a Kérastase család új tagjaként.” Rosa Carrico, Kérastase Global President

A Kérastase márka fókuszában a nők állnak. Célja a személyre szabott, luxus hajápolás biztosítása minden nő számára, hogy megtapasztalhassák a kivételesen ápolt
frizura érzését és élvezhessék nőiességüket. Az 1964 óta piacon lévő márka, a Kérastase mára világelső a professzionális hajápolók piacán, több, mint 100 termékkel, több, mint 60 országban kb. 20 milló fogyasztóhoz elérve.

Emily Ratajkowski a Kérastase új arca, rúzs és más

Kapcsolódó bejegyzések