Post Image

Egzotikus illatpár

Zsolesz / 2016-05-02

Az s. Oliver Tropical limitált nyári illatai egzotikus tájakra repítenek minket: érezhetjük a part homokszemcséit a lábunk alatt, hallhatjuk a tenger mély morajlását és élvezhetjük a sugárzó napsütést az bőrünkön. Isten hozott a paradicsomban, az intenzív színek világában, ahol az érzékek élvezetekre lelnek! Èrzékien és egyben friss hatást kölcsönözve vezet át minket az s.Oliver Tropical Flowers női illat és az s.Oliver Tropical Trees férfi illat az év legszebb, napsütéses időszakába.

A hangulatunkat illatok befolyásolják. Amint megérzünk egy illatot, azonnal előjönnek azok pillanatok, melyek elválaszthatatlan kapcsolatban vannak az vele. Az s.Oliver TROPICAL a nyaralás érzését hívja elő és megtölti jókedvvel a levegőt. Élénk és izgalmas, mint maga a nyár!


S.OLIVER TROPICAL FLOWERS

Fejillat – Ananász, görögdinnye, citrusos yuzu
Szívillat – Egzotikus virágkompozíció
Alapillat – Ámbra, trópusi fák, őszibarack

A kicsattanó gyümölcsösség és a nyár érzékiségének keveréke. A virág-, és a fa-illathatások egzotikus illatvilágot teremtenek.


S.OLIVER TROPICAL TREES

Fejillat – Kardamon, grapefruit, citrom
Szívillat – Levendula, geránium, muskotálydió
Alapillat – Egzotikus fa-illathatás

Mint egy trópusi nyári eső: friss, izgalmas és egyben férfias. Vonzó, markáns illat.

A csomagolásban az Urban Gardening aktuális életstílus trendjee, a nyár természetben történő eltöltése iránt érzett vágy jelenik meg. A városi aszfaltdzsungel névtelen szürkesége teret enged a színes virágpompának. A flakonok a s.Oliver Women/Men klasszikus dizájnt követik – melyet az élénk trópusi színvilág egy lehelete egészít ki.

Az s.Oliver TROPICAL limitált illatai:
S.OLIVER TROPICAL FLOWERS Eau de Toilette Natural Spray 30 ml 5325,- Ft
S.OLIVER TROPICAL TREES Eau de Toilette Natural Spray 30 ml 5325,-

Kapcsolódó bejegyzések