Post Image

EGY RÉGI ILLAT ÚJ ÉLETRE KELT: TABAC CRAFTSMAN

Rúzs & Más / 2019-12-06

A Tabac Original Craftsman illatát a jól bevált hagyományokat folytatva, de az új idők lendületével felvértezve olyan férfiakra szabták, akik kezükbe veszik a dolgokat! Olyan férfiaknak, akik számára nem léteznek problémák, csak megoldandó feladatok.

A “majd én megoldom!” szemléletet tükrözi a Tabac Original Craftsman határozottságot, törekvést és lelkesedést árasztó illata. Annak a tettre kész típusnak készült, aki habozás nélkül a saját kezébe veszi az dolgokat. Aki a feladatot látva lazán feltűri az ingujját, és nem várva másokra maga lát neki. Aki mindent megtesz szeretteiért, és hasonló szenvedéllyel képviseli a saját érdekeit is. Az új illat tiszteletadás a közkedvelt Tabac Original illat előtt, amely 60 éve képviseli a kompromisszumok nélküli férfiasságot. A Tabac ernyőmárka alatt 2019 július közepén megjelenő Tabac Original Craftsman a klasszikus illat friss alternatívája – melyet vibráló, élénk illatkombináció kelt új életre.

Craft it!

Dinamikus frissesség belevaló férfiaknak: ez a Tabac Original Craftsman illatának lényege. A koncepciót a minőségre, a megbízhatóságra és hagyományra nagy hangsúlyt helyező mesterember trendje ihlette. Így a Tabac Original Craftsman folytatja a tradíciót, hiszen a klasszikus Tabac Original már az ötvenes évek óta hódít klasszikusan férfias illatával. Fanyar-friss illatjegyeivel, új energiákkal gazdagítja a férfi parfümök világát, magabiztosan téve le illatnévjegyét a Tabac portfóliójában.

tabac, craftsman, férfias, markáns, energikus, klasszikus, original, illat, férfi, edt, rúzs és más

Frissítően fanyar

Időtlen, markánsan aromás férfi illat, mely a felütésben citrusjegyek és bors vibráló kombinációjával hívja fel magára a figyelmet, az érzéki tonkababnak köszönhetően melegséget és modernitást sugároz, alapillatában pedig fa- és bőrjegyekben bontakozik ki. Az illatnak már az egyes összetevői is sejteni engedik, milyen eredeti frissességet rejt a Tabac Original Craftsman: a grépfrút édeskés-fanyar pezsgése éppúgy, mint a bergamot élénk illatjegye és az élénkítő hatásáról ismert, értékes gerániumolaj. Az illatárnyalatok összjátéka adja a Tabac Original Craftsman jellegzetes, élénk frissességét.

Fejillat
grépfrút, bergamot, fekete bors

Szívillat
levendula, gerániumolaj, tonkabab

Alapillat
vetiver, pacsuli, bőr

Egy jó illat

A Tabac Original Craftsman intenzív illatélménye egyedülálló kisugárzást kölcsönöz. A termékcsalád tagjai:

Eau de Toilette 50 ml 6 874 Ft
Eau de Toilette 100 ml 10 746 Ft
After Shave Lotion 50 ml 4 346 Ft
After Shave Lotion 150 ml 9 402 Ft
Bath & Shower Gel 150 ml 3 461 Ft
Deodorant Stick 75 ml 3 398 Ft
Deodorant Spray 200 ml 3 398 Ft

Kapcsolódó bejegyzések