Post Image

EGY KIS GONDOSKODÁS A KARÁCSONYFA ALATT

Rúzs & Más / 2017-11-24

Már te is érzed, hogy rohamtempóban közelegnek az ünnepek, de még nem jött meg az ihlet, hogy mivel lephetnéd meg szeretteidet? Szerezz örömet az Eucerin karácsonyi ajándékcsomagjainak egyikével, mivel gondoskodást és törődést adni mindig remek választás! A polcokon a Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő, a Volume-Filler Bőrfeszesítő, valamint a Q10 ACTIVE krémek összeállításai megújult külsővel várják az ajándékozni vágyókat, hiszen idén exkluzív neszesszerben lehet elérni őket.

Számos bőrtípus létezik, a krémek kiválasztását az életkor is befolyásolhatja, ráadásul az is előfordulhat, hogy valaki a különleges újdonságoknak örül leginkább – ezeket a szempontokat tekintve, összességében nincs könnyű dolgunk, ha személyre szabott szépségápolási terméket szeretnénk ajándékozni. Jó hír, hogy az Eucerin márka hét fajta ajándékcsomaggal készül a karácsonyi szezonra. Az alábbi összeállítás segítségül szolgál, hogy a megajándékozott számára a legjobbat válasszuk, melyik milyen bőrtípusra való:

Eucerin® Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrém száraz bőrre és éjszakai arckrém 25% kedvezménnyel  (a nyitóképen)
Eucerin® Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrém normál/vegyes bőrre és éjszakai arckrém 25% kedvezménnyel 

A krémek fő hatóanyagai a hialuronsav, mely szemmel láthatóan kisimítja a ráncokat, megköti a nedvességet a bőrben, valamint a szaponin, ami a hialuronsav termelődésének fokozásáért felelős a bőrben. Rendszeres használat mellett jelentősen csökkenthető a homlok, száj és az orr környéki ráncok mélysége, hiszen a krémek hatásosan töltik fel belülről még a legmélyebb ráncokat is. A hialuronsav két különböző formája ismert: a hosszú és a rövidláncú. Míg a hosszúláncú a bőr felső rétegében fejti ki hatását és párnázza ki azt, a rövidláncú a bőr mélyebb rétegébe is képes behatolni, mivel 40x kisebb a hosszúláncúnál. A Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő termékekben a hialuronsav mindkét formáját kombinálják, ezáltal még hatékonyabb eredményt biztosítanak. Parabenmentes termékek, a nappali arckrém pedig 15-ös fényvédőt is tartalmaz. Az első ráncok kialakulásától ajánlott használni, melyek általában 25 éves kortól jelennek meg apró barázdák, majd később ráncok formájában. Ajánlott fogyasztói ára: 11 890 Ft

Eucerin® Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő szemránckrém most csak 990ft + Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC krém (világos színárnyalat)
Eucerin® Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő szemránckrém most csak 990ft + Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC krém (medium színárnyalat)

Eucerin karácsonyi csomag, neszesszer, Rúzs és más

A ránctalanító CC krém innováció az arcápolási termékek között. A termékekben található hialuronsav szemmel láthatóan kisimítja a ráncokat, megköti a nedvességet a bőrben. A hialuronsav két különböző formája ismert: a hosszú és a rövidláncú. Míg a hosszúláncú a bőr felső rétegében fejti ki hatását és párnázza ki azt, a rövidláncú a bőr mélyebb rétegébe is képes behatolni, mivel 40x kisebb a hosszúláncúnál. A Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő termékekben a hialuronsav mindkét formáját kombinálják, ezáltal még hatékonyabb eredményt biztosítanak. A színezett nappali CC krém színpigmentjeinek köszönhetően egységesebb, ragyogóbb arcbőrt eredményezhet, kiváló sminkalap. Parabenmentes termékek, melyek 15-ös fényvédő faktort tartalmaznak. Az első ráncok kialakulásától ajánlott használni, melyek általában 25 éves kortól jelennek meg apró barázdák, majd később ráncok formájában. Ajánlott fogyasztói ára: 8 880 Ft

Eucerin® Volume-Filler Bőrfeszesítő nappali arckrém száraz bőrre és éjszakai arckrém 25% kedvezménnyel
Eucerin® Volume-Filler Bőrfeszesítő nappali arckrém normál és vegyes bőrre és éjszakai arckrém 25% kedvezménnyel

Eucerin karácsonyi csomag, neszesszer, Rúzs és más

A krémek egyszerre hatnak az arckontúr megereszkedését okozó számos tényezőre, illetve azokra a rétegekre, ahol a rugalmasságvesztés jelentkezik. Három aktív hatóanyagának kombinációja hatására az arcbőr érezhetően feszesebbé válik. A magnolol a bőr feszességét javító sejtek számát növeli, az oligo-peptidek erősítik a kollagénhálózatot és segítik a kollagén megújulását, a hialuronsav pedig intenzíven hidratálja a bőrt és segít a ráncok csökkentésében. Paraben- és színezőanyagmentes krémek 15-ös fényvédő faktorral. 40 év körüli hölgyeknek ajánlott. Ajánlott fogyasztói ár: 11 890 Ft
Eucerin® Q10 ACTIVE Ránctalanító nappali arckrém száraz bőrre és éjszakai arckrém 25% kedvezménnyel

Eucerin karácsonyi csomag, neszesszer, Rúzs és más

Az érzékeny, száraz arcbőrre kifejlesztett termékek energetizálják a bőrt, hogy megóvják azt idő előtti öregedéstől. A Q10 koenzim tartalma hosszan tartó ránctalanító hatást biztosít, erősíti a sejteket, helyreállítja a hatékonyabb sejtregenerációhoz szükséges energiaszintet, s így a finom barázdák és a ráncok mélysége csökken. Nem tartalmaznak alkoholt, mesterséges színező- vagy illatanyagot, továbbá parabenmentesek, ezáltal jó bőrtoleranciát biztosítanak. 35 éves kortól, az érzékeny arcbőr ránctalanítására ajánljuk.
Ajánlott fogyasztói ár: 9 990 Ft

Kapcsolódó bejegyzések