Post Image

EGY ILLAT, AMELY A RAGYOGÁSRÓL SZÓL – ÚJ 4711 AQUA COLONIA

Rúzs & Más / 2022-03-05

„Ragyogsz!” – ez a létező legszebb bókok egyike. Számos szépségtipp létezik a ragyogásunk fokozására, amihez hozzájárul, ha nemcsak a külsőnkre koncentrálunk, de más módon is kényeztetjük magunkat – például egy lélekemelő illattal. Mivel az illatok rendelkeznek azzal az egyedülálló képességgel, hogy a testünkre gyakorolt közvetlen hatással személyes ragyogásunkat belülről erősítik, a 2022. márciusától elérhető 4711 Acqua Colonia Starfruit & White Flowers virágzást idéző hatásával pozitív energiával ruházza fel viselőjét. Természetes szépség a természet erejével, belső és külső ragyogás, amely versenyre kelhet a napfénnyel!

Kölnivizek az érzékek felébresztéséhez

Különleges kölnivizek, amelyek élénkítenek, erősítenek, stimulálnak és nyugtatnak – ez a 4711 Acqua Colonia illatcsalád ígérete. Különlegességünk: a kollekció új tagja, a 4711 Acqua Colonia Starfruit & White Flowers gyümölcsös-virágos jegyeivel emelkedik ki az eddigi portfólióból, így hoz változatosságot a 4711 Acqua Colonia illatok közé. Ahogy a korábbi illatoknál, itt is két különleges, egymással kontrasztban álló alkotóelem kap főszerepet: a fehér virágok jól ismert árnyalata találkozik a csillaggyümölcs szokatlanul friss, gyümölcsös jegyeivel, így válnak együtt különleges kényeztetéssé ebben a kölnivízben. A 4711 Acqua Colonia Starfruit & White Flowers-szel Dora Baghriche parfümőr olyan illatot teremtett, amely az év bármely szakában a nő természetes ragyogását emeli ki.

Teljes mértékben természetes és fenntartható

Teljes mértékben a természet által inspirálva, a 4711 Acqua Colonia Starfruit & White Flowers, ahogy a 4711 Acqua Colonia kollekció minden illata, természetes alapanyagok célzott alkalmazásával tünteti ki magát. A 4711 Acqua Colonia illatok vegán*, parabén-, szilikon-, alumínium-, színezék-, ásványi olaj- és műanyagmentes termékek, előállításukhoz nincs szükség állatokon végzett kísérletekre. Nemcsak belül, hanem kívül is fenntarthatóak: rövid szállítási útvonalakon, nagyrészt Németországból érkező dobozuk FSC által tanúsított üzemekben készül, amelyek a kartont fenntartható gazdálkodással kezelt erdőkből származó fából állítják elő.

Aqua Colonia, white flowers, starfruit, edc, cologne, 4711, ruzs es mas, edition

Az illat és virágzó hatása

Az új 4711 Acqua Colonia Starfruit & White Flowers kreációtól megugrik a boldogsághormon-szintünk: a csillaggyümölcs citrusos, világos, élénkítő tónusai harmonikusan egészítik ki a fehér virágszirmok intenzív jegyeit. Így kelt ez a kölnivíz kellemesen váratlan illatélményt. Az élénkítően friss, lágy virágos jegyekkel rendelkező kontrasztos kreáció kellemes meleget áraszt, és viselőjét hosszan tartó, pozitív energiával ruházza fel. Ha ez nem ok a ragyogásra, akkor semmi sem az!

„Ez az egyedülálló illat gyümölcsös frissességével élénkít, és felébreszti a boldogsághormonokat. Az egzotikus csillaggyümölcs derült, citrusos aromáinak egyesülése a könnyed frézia- és osmanthusjegyekkel világos, virágos szívet rejt. Dinamikus kreáció, amely viselőjének garantáltan mosolyt csal az arcára.” Dora Baghriche, parfümőr.

Stílusos dizájn

Aqua Colonia, white flowers, starfruit, edc, cologne, 4711, ruzs es mas, edition

A 4711 Acqua Colonia Starfruit & White Flowers megjelenésében is ragyog, és a meleg napfényt idézi. A nemes dombornyomású, ikonikus Molanus-üveg igazi ékessége minden fürdőszobának. A természetes megjelenésű papírdobozon a fő összetevők ragyogó, gazdag képei remekül érvényesülnek. Így még a látvány is frissítően hat!

4711 Acqua Colonia Starfruit & White Flowers
Eau de Cologne Natural Spray, 170 ml, UVP 15.970 Ft
Eau de Cologne Natural Spray, 50 ml, UVP 8075 Ft
Aroma Shower Gel, 200 ml, UVP 4485 Ft

Csillaggyümölcs a gyümölcsös jegyekért

Apró trópusi gyümölcs nagy értékekkel: kiváló C-vitamin forrás, sokféle B-vitamint és igen nagy adag vasat és kalciumot is tartalmaz, így a csillaggyümölcs valódi vitamin- és ásványianyag-bomba. A kínai orvoslásban levét természetes gyógyszerként használják, és a leveleinek igen erős öregedésgátló hatást tulajdonítanak. A friss, élénkítő csillaggyümölcs tónust külön ehhez az illatkreációhoz fejlesztették ki.
Fehér virágok a virágos jegyekért

A fehér virágok által kibocsátott intenzív illatot számos réteg gazdagítja. Egy virágnak azonban igazán különleges a szerepe ebben az illatkompozícióban: az osmanthus virágát ősidők óta használják különböző parfümök készítéséhez. Az illata egy árnyalatnyi egzotikumot hordoz, virágosan édes, ugyanakkor igen élénk. A virágillat természetes intenzitása különleges, hosszan tartó gyümölcsösséget kölcsönöz a parfümnek.

Kapcsolódó bejegyzések