Post Image

VÁGYAK TÁRGYA: EGY CSEPP CSODASZER ÉJSZAKÁRA

Rúzs & Más / 2018-02-20

Egy elixír, melynek minden cseppje kincset érő összetevők elegye, egy kozmetikai műremek, mely kívül-belül az örök ifjúság ígéretét hordozza! Holdvilágos éjszakán könnyen lehet, hogy épp erről álmodik a lány…  Bár legtöbbünk számára ez a készítmény, a luxus netovábbja, nagy eséllyel csupán álom marad, de már az is érdekes, hogyan születik meg és mit tartalmaz az a szérum, melynek nem kisebb feladatot szántak, mint hogy a világ legjobbja legyen!

A La Prairie Platinum Rare Cellular Night Elixir-je a létrehozói szerint egy olyan szérum, amely felülmúlja a fiatal bőrről eddig alkotott minden elképzelésünket. Az Elixir megalkotását a Clinique La Prairie alapítójának, Dr. Paul Niehans-nak a sejtterápia általi bőrfiatalítás területén végzett úttörő munkássága inspirálta. Ez az egyedülálló készítmény a kiemelkedő tudományos kutatás örökségéből és a merész innovácóból született. Éjszaka dolgozik annak érdekében, hogy reggelre felébressze és átalakítsa a bőrt.

AZ IHLET

A La Prairie-t az éjszaka folyamán megújuló élet ígérete motiválta; egy olyan lehetőség, melyet Vincent Van Gogh is kiderített miközben azt magyarázta, mi hajtotta őt az olyan éjszakai témájú festmények megalkotásakor, mint a Csillagos Éj, a Csillagos Éj a Rajna felett, és az Éjjeli Kávézó: “Gyakran olybá tűnik számomra, mintha az éjszaka sokkal élőbb volna, mint a nappal.”
Valóban, az éjszaka varázsa azt jelenti, hogy minden, de minden lehetséges. Az égbolt a világosból ametisztre, majd tintafeketére változik. A csillagok fényesen ragyognak. Világok ütköznek. Ez a nyugalom, az érzelmek és az újrakezdés időszaka. A Platinum Rare Cellular Night Elixirrel a La Prairie az éjszaka határtalan lehetőségeit ragadja meg, hogy a teljeskörű bőrfiatalítást kínáljon.

EGY CSEPP VARÁZSLAT

Az elixír a valaha látott leghatékonyabb bőrfiatalító csodaszer szerepére hivatott: a bőr teljes regenerációjához szükséges négy alapvető funkció – a táplálás, légzés, méregtelenítés és immunitás – most először egyetlen készítményben egyesül. A bőr természetes méregtelenítő folyamatai felgyorsulnak, a sejtlégzés javul, a bőr életet adó tápanyagokkal telítődik miközben önvédelmi mechanizmusa felerősödik.
A sejtmegújulási folyamatok támogatása végett a készítmény éjszaka fejti ki hatását, mivel ez a bőr helyreállításának legaktívabb időszaka; így biztosítja az új sejtek képződését.
Az Elixir a legmagasabb koncentrációban tartalmazza a La Prairie Exkluzív Sejt Komplex-ét, fejlett Platinum Komplex-szel kombinálva, mely ritkán használt, aktív összetevők egyedülálló keveréke.

La Prairie Platinum Rare Cellular Night Elixir, rúzs és más

A BŐRFIATALÍTÁS ÉLMÉNYE

Már a felvitel első pillanatában kasmír puha réteggel burkolja be a bőrt, így védelmezve azt. Közben szemet gyönyörködtető átalakulásnak lehetünk szemtínúi, ahogy az Elixir színe csillogó platináról irizáló rózsaszínbe vált. A lágy virágillat a pihentető és regeneráló éjszaka elragadó kísérője. Egyetlen cseppjétől a bőr állaga és feszessége észrevehetően javul, a vonalak és ráncok látványosan kisimulnak. Reggelre az arcbőr újonnan felfedezett fiatalossággal ragyog.

ÉRTÉKES DESIGN

A közel 3 évnyi munkával megalkotott Platinum Rare Cellular Night Elixir dizájnja a művészet és szaktudás csúcsa. Az áttetsző, fényes, henger alakú tégely meglepően súlyos; hűen tükrözi tartalmának nem mindennapi tulajdonságait. Az áttetsző gyémánt alakú ametisztba rejtett fiola egyszerre idézi fel az éjszakai égbolt árnyalatát és egy ékszer értékes mivoltát. A csavaros megoldástól eltérően a kupak mágnessel rögzül a tégelyhez. A pipetta csillogó króm befejezése az irizáló formula ragyogását tükrözi, míg a precíziós cseppentő egyetlen adag varázslatos Elixirt adagol, hogy a bőr reggelre újjászülethessen.

Javasolt fogyasztói ára: 328.900 Ft/20 ml

La Prairie Platinum Rare Cellular Night Elixir, rúzs és más

VÁGYAK TÁRGYA: EGY CSEPP CSODASZER ÉJSZAKÁRA
5 (100%) 1 vote

Kapcsolódó bejegyzések