ÚJ ARCTISZTÍTÓ PROBLÉMÁS, ZSÍROS BŐRRE

Rúzs & Más / 2019-03-21

Az akné (acne vulgaris) különböző formáiban szenvedőknek ma már hatékony gyógykezelések állnak rendelkezésére. Ezeknek azonban gyakori mellékhatása, hogy kiszárítják a bőrt, amely kellemetlenül feszülhet az egész arcon.

A La Roche-Posay úttörő az aknéra hajlamos és érzékeny bőr ápolása területén, és teljeskörű bőrápolási programot kínál a zsíros, problémás bőrűek számára. A bőrgyógyászati hátterű szakértelemnek köszönhetően kiemelkedő hatékonyságú és magas toleranciájú EFFACLAR termékcsalád rendkívüli népszerű a fiatal és felnőtt fogyasztók körében.

A La Roche-Posay bestseller EFFACLAR termékcsaládjának újdonsága az EFFACLAR H Bőrnyugtató és hidratáló tisztítókrém La Roche-Posay termálvízzel

La Roche-Posay, Effaclar H, arctisztító, akné, problémás bőr, zsíros, bőrnyugtató, rúzs és más

– Hidratál (erre utal a nevében a H betű) és nyugtatja az akné elleni kezelések következtében komfortérzetét vesztett arcbőrt.
– Cink-glükonát tartalmának célzott antibakteriális hatása tisztítja és ápolja az aknéra hajlamos bőrt.
– 2% Niacinamid a regeneráló és nyugtató hatásról gondoskodik.

A felületaktív anyagok alacsony koncentrációja csökkenti a bőrirritáció kockázatát. Szappan- és illatmentes. Kémhatása fiziológiás, azaz a bőr enyhén savas kémhatásának megfelelő.

Az új tisztító az Effaclar H arckrém ideális kiegészítője, mely kíméletesen tisztítja és nyugtatja a kezelések hatására kiszáradt zsíros bőrt, és helyreállítja annak komfortéreztét.

HASZNÁLATA: A tenyerünkbe nyomott tisztítóra engedjünk egy kevés vizet és a vízzel együtt vigyük fel az arc bőrére középről kifelé irányuló mozdulatokkal. Kíméletesen tisztítja és nyugtatja a kezelések hatására kiszáradt zsíros bőrt, és helyreállítja annak komfortéreztét.

Ára: 3 999Ft / 200 ml

Kapcsolódó bejegyzések