Post Image

ÚJDONSÁGOK MINDENNAPI SPA ÉLMÉNYEKHEZ

Rúzs & Más / 2018-07-30

Inspirálódjunk a Dove kényeztető újdonságaitól egy kis minennapos Spa élményhez: spray formájú testápolókkal, a bőrt selymessé és csábítóan illatossá tevő tusfürdőkkel, kézvidító kézkrémekkel és a világ távoli tájai által ihletett samponokkal egészült ki a Nourishing Secrets kollekció.

A Föld 5 távoli tájáról származó, ősi szépségrituálék segítenek selymesen puhává, rugalmassá és szikrázóan ragyogóvá tenni a bőrüket. Az illatos szépségtitkok Japánból, Közép-Amerikából, Afrikából, Indiából és Franciaországból érkeznek.

Az elbűvölő illatú Glowing Ritual tusfürdőt a japán nők szépségpraktikái ihlették, amelyek a rizsvízen és a lótuszvirágon nyugszanak. A hidratáló rizsvíz vitaminokban gazdag, a lótuszvirág pedig nyugtató hatásáról ismert, együtt segítenek fényessé és puhává varázsolni a bőrt, mint a selyem. A kifinomult, rózsaszín virágos (lótusz, rózsa, magnólia) illatjegyei krémes rizsporral kerülnek összhangba és együtt kényeztetik érzékeinket.

Dove Nourishing Secrets rituálék, rúzs és más

A testápolás teljesen új módját kínálják a bőrkényeztető Dove testápoló spray-k! Az Invigorating Ritual testápoló spry körömvirág kivonatot és avokádó olajat tartalmazó, gyorsan felszívódó formulája azonnal hatni kezd, segít puhává varázsolni a bőrt. A kókusz olajat és mandulatejet tartalmazó gazdag, gyorsan felszívódó összetétel hidratálja bőrt, segít puhává és ápolttá varázsolni azt.

Dove Nourishing Secrets rituálék, testápoló spray, rúzs és más

Az új kézkrémek kókuszos vagy avokádós változatban a kezek száraz bőrét táplálják. A 75ml-es kiszerelések elég nagyok ahhoz, hogy jó sokáiog tartsanak de elég kicsik ahhoz, hogy beférjenek a táskánkba.

Dove Nourishing Secrets rituálék, kézkrém, rúzs és más

A hajmosáshoz is remek praktikákat lesett el a Dove: a kókuszolajat és kurkumát tartalmazó sampon például az indiai nők szép hajának titkait adja a kezünkbe!

Dove Nourishing Secrets rituálék,, rúzs és más

ÚJDONSÁGOK MINDENNAPI SPA ÉLMÉNYEKHEZ
5 (100%) 2 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések