DOBJ EGY CSÓKOT ÉS MENTSD MEG A MÉHEKET!

Rúzs & Más / 2021-04-20

Idén áprilisban a Guerlain ház útjára indítja a KissKiss Chaint, amely egy egész hónapon át tart majd! „Dobj egy csókot és mentsd meg a méheket!” Csupán egyetlen szelfivel az Instagramon sokat tehetsz a méhek megmentéséért! A természet őrzőiként sokkal többek egy szimbólumnál, az évek során a Guerlaint is elkísérik az útján egy fenntarthatóbb jövő felé. Már több, mint 10 éve tart a márka elköteleződése a méhek védelmében! Most különösen nagy veszély leselkedik rájuk, miközben szerepük elengedhetetlen a beporzásban és a növények és virágok szaporodásában. CSATLAKOZZ A KISSKISS CHAINHEZ!

KISSKISS CHAIN: VÉDJÜK MEG KÖRNYEZETÜNKET ÉS A MÉHEKET EGYÜTT!

“A csók, legyen lopott vagy szenvedélyes és intenzív, érzéseink kifejezésére szolgál. A KissKiss Chain egy új lehetőség a természet iránti szeretetünk kifejezésére. A részvételhez nem kell mást tenned, mint egy virtuális csókot küldeni Instagramon a KissKiss filtert és az @Guerlain, illetve a #GuerlainKissKissChain hashtaget használni. Minden egyes csók elküldése után 10.000 mézgyűjtő virágot ültetünk, amelyek tápanyagforrásként is szolgálnak a méhek számára. Ültetésükkel együtt harcolunk a méhek életterének elpusztítása, valamint végleges kipusztulásuk ellen.”
Április 8-án Natalia Vodianova indította el a KissKiss Chaint az Instagramon. Ettől a naptól kezdve április 30-ig a Guerlain ház múzsái, barátai, követői és kedvelői fogják követni őt. A Guerlain most téged is meginvitál, hogy csatlakozz a KissKiss Chainhez; készülj a csókra!

AZ ALKALMAZÁSÉRT KLIKK IDE: https://mnstr.ws/kisskiss

majd nyisd meg a mobilodon az Instagram alkalmazásodban és már OTT IS VAN A FILTER AZ INSTA STORYDBAN!

A MÉZGYŰJTŐ NÖVÉNYEK NŐI MÉHÉSZEK ÁLTAL KERÜLNEK ELÜLTETÉSRE A NŐK A MÉHEKÉRT PROGRAM KERETEIN BELÜL

A Guerlain 2020-ban vezette be a Nők a méhekért programot az UNESCO-val és a Francia Apidológiai Obszervatóriummal közösen. A program azért jött létre, hogy a frissen végzett méhészeket környezettudatosabb módszerekre tanítsák a világ minden táján. 2025-re a programnak köszönhetően 50-re nő azon a szakembereknek a száma, akik részt vettek a tréningen, 2500 kaptárt hoznak létre és 125 millió méhnek biztosítanak biztonságos környezetet.
A Guerlain számára egyértelmű, hogy az említett program és a KissKiss Chain közötti kapocs fontos eszköz a változtatáshoz, ezért is nagyon fontos, hogy a Nők a méhekért program résztvevői fogják elültetni a mézgyűjtő virágokat a bioszféra védelmében. A méhek újranépesítésének folyamata minden régióban a helyi termelők bevonásával történik, a helyi biodiverzitás figyelembevételével.

guerlain, mézelő virág, virágültetés, kisskiss, kisskiss chain, méhek, kampány, méh, méhmentés, méhész, jótékonyság, társadalmi felelősségvállalás, csr, rúzs és más

Kapcsolódó bejegyzések