Post Image

A GUESS (T)RENDELLENESEN FANTASZTIKUS ÚJ ILLATA

Rúzs & Más / 2017-12-08

A márka szerint az új Guess férfi illat magabiztos, autentikus és időtlen. Szerintünk ennél is jobb: egy olyan különleges illatot mutat most be a márka, amely még csak nem is emlékeztet egyetlen más illatra sem a széles felhozatalból, amely gyakorlatilag szembe megy a trenddel. A GUESS 1981 For Men olyan kifinomult, akár egy kis manufaktúrában előállított niche illat, melyhez csak kevesek juthatnak hozzá.  Mi úgy gondoljuk, ezzel a leheletfinom és diszkréten izgalmas illattal a márka szintet lépett!

Az inspiráció
A Givaudan ház parfümőre, Stephen Nilsen egy olyan illatot alkotott, amely megtöri a tradicionális, férfias illatjegyek uralmát – a fa illat egy új interpretációja – fűszeres, füstös, egyedi. Ő maga így jellemzi: “Ezt a kontrasztos és izgalmas illatot a sokoldalú, GUESS férfi számára teremtettük, aki sosem játszik mások szabályai szerint. A jegyek határozottak, nyersek, texturáltak, a szabadság érzését keltik életre – arra bátorítják a GUESS férfit, hogy kövesse a szenvedélyeit és minden fenntartás nélkül éljen a pillanatnak.”

Az Illat
A GUESS 1981 For Men egy friss, sokoldalú illat, amely üde zöld leveles, valamint fás illatjegyekből épül fel – az első ilyen jellegű illat a GUESS portfóliójában. Az illat a kontrasztokra épül, a friss ibolyalevél és itáliai bergamot kettősével nyit, majd a szívillatban a sós, szürke gyömbérrel és finom tölgyfazuzmóval ütköztetett cédrusfa jelenik meg. Végül a klasszikus férfias illatokat, most tömjénnel egészítettek ki az egyedi, modern önkifejezésért.

Guess 1981 For Men

Az ibolya levelek, a cédrusfa és a pézsma összekapcsolja a GUESS 1981 Men illatot a női változattal, ezzel megalapítva azt a párost, amely megragadja Los Angeles és az ikonikus GUESS örökség esszenciáját.

Csomagolás
A GUESS 1981 For Men csomagolása a magabiztos és autentikus stílust állítja középpontba, amely a márka hagyományaiban gyökerezik. A tiszta, kerek üveg egy texturált, szürke fémes, hatszögű kupakkal záródik, mely nyers hatást kelt. A GUESS 1981 logója a dobozon dombornyomott feliratként jelenik meg. A neutrális, szürke dobozon egy dombornyomott szélű, szakadt hatású minta látható, amely mögül a fehér háttéren előtűnik az ezüst logó, reprezentálva a márka történetét és az illat viselőjének igazi énjét.
Az üveg és a doboz dizájnja kiegészíti a GUESS 1981 Women illatot, ezzel egy új külsőt és érzést hozó együttest alkotva.

Guess 1981 For Men

GUESS 1981 For Men Kollekció         Ajánlott fogyasztói ár (Ft):

Eau de Toilette 30ml                                      7199,-
Eau de Toilette 50ml                                      9999-,
Deo Body Spray 150ml/96gr                        1399,-

Kapcsolódó bejegyzések