Post Image

DINAMIKUS ÉS ELEGÁNS AZ ÚJ DAVID BECKHAM ILLAT

Rúzs & Más / 2016-10-13

David Beckham ismét egy ütős, férfias illattal lép elő, ez a Beyond Forever! Előző, nagysikerű parfümjére, a Beyondra alapozva, David Beckham most még magasabbra teszi a lécet. Az elegáns, dinamikus és lehengerlő illat kifejezi a szenvedélyét, a munka iránti kemény elkötelezettségét és sármos eleganciáját.

Futball sztár, stílusikon és jótékonysági nagykövet, David Beckham lelkesedése ott van a Beyond Forever szívében. “Keményen kell dolgozni, hogy megvalósítsuk álmainkat, ezt pedig mindenki megteheti. Én valóban lelkesedek mindenért, amivel foglalkozom, és mindig van valami új, ami ambícióval tölt fel és új eredmények elérésére sarkall. Úgy gondolom, nagyon fontos, hogy szívvel-lélekkel csináljuk, amibe belekezdünk és eltökélten haladjunk céljaink felé.”

Az új illatot a parfümipar híres egyénisége, Nathalie Lorson, (Firmenich illatház) kreálta. Ő így írja le az új illatot: “Olyan elegáns és modern férfi számára készült az illat, aki bátran szembenéz a kihívásokkal – a sportban, a szerelemben és az életben.”

David Beckham Beyond Forever edt

Merész és stílusos kompozíció

A Beyond Forever a teljesítmény illata, melyben ötvöződik a férfias vonzerő és az elegancia. A fűszeres fejjegyben szerecsendió, manila levél és bergamott adja meg a vibráló alaphangot. A szívillat karizmatikus, férfias kisugárzását ibolya és szalmavirág keltik, egészen egyedi megközelítésben. Friss, fougere jellege egyensúlyban áll az alapillatban előlépő, misztikus és elegáns fás jegyekkel: köszönhetően a pacsuli, szarvasbőr akkord és érzéki vetiver elbűvölő kombinációjának.

A szalmavirág egyedi kézjegye

A szalmavirág igen figyelemreméltó összetevő, egészen egyedi jelleggel ruházza fel az illatot. Gyümölcsös, aromás jegy, melyben méz és dohány is felfedezhető, mélységet és eleganciát csempész a kompozícióba. A különleges összetevő egyben a kitartás jelképe is, kifejezi David Beckham gondolkodásmódját, ha leszedik, akkor sem hal meg, ez a virág örökéletű! Nathalie Lorson így mesél róla:

“Számomra teljesen kézenfekvő volt, hogy ezt a jegyet választottam az illat szívébe. Ezeket az energiától duzzadó sárga virágokat csokorba szedik és nem fakulnak ki. Nekem tetszett az ötlet, mivel tökéletesen kifejezi David személyiségét, ragyogó és végtelenül kitartó. Olyan ez a virág, mint maga a férfi, túlmutat önmagán és örökké él.”

David Beckham Beyond Forever edt

Férfias és elegáns csomagolás

Amilyen elegáns és dinamikus az illat, olyan maga a csomagolás is. Az új, Beyond Forever megismétli elődje, a Beyond jellegzetes formáját, sima, négyszögletes, nehéz üveg, kifinomult fémkupakkal.
Az illatot inspiráló küzdőszellem megjelenik az üvegen is, grafikai elem az egyre emelkedő négyzetek sora és a sötétszürke feliratok. A karcsú, ezüst kartondoboz tökéletesen kiegészíti a férfias és elegáns dizájnt.

Terméksor:
David Beckham Beyond Forever EDT 40ml 6999 HUF
David Beckham Beyond Forever 60ml 9999 HUF
David Beckham Beyond Forever 90ml 12999 HUF
David Beckham Beyond Forever DNS 75ml 3199 HUF
David Beckham Beyond Forever B/S 150ml 1399 HUF

David Sims tervezte reklámkampány

A híres fotós, David Sims fényképezte az illat reklámkampányát, melyben természetesen David Beckham játssza a főszerepet. Szigorú arckifejezéssel néz a kamerába, tartása mégis laza, tekintete mágikusan vonzó. A tv kampány arról az eltökéltségről és bátorságról szól, ami az álmok valóra váltásához kell.

Kapcsolódó bejegyzések