Post Image

A DEKADENCIA ÉBENFEKETE BÁJA

Rúzs & Más / 2017-11-21

Tegyünk egy sétát a sötét oldalon: a kifutókon mindenütt vamp ajkakat és körmöket látni. Ez a gót inspirációjú smink arra készült, hogy 2017 Őszi/Téli szezon sztárja legyen. Rita Ora, aki mindig élen jár a divat és a szépség területén, utat mutat, az új drámai hatású Shades of Black by Rita Ora for Rimmel kollekcióval. Feketére színezett körmök és mély tónusú ajkak, a szuper-szofisztikált megjelenésért, divatos sötét árnyalatokban.

Rita és a Rimmel mindent tud arról, hogy mennyire a fekete megszállottjai vagyunk. A kedvenc kis fekete ruhánktól, a mindenütt hordható fekete dzsekiig, a fekete minden szettünk alapja. A tintasötét árnyalatok iránti szenvedélyünket most teljesen új szintre emelhetjük. A kifutók trendje által inspirált Shades of Black Kollekció a 60 Seconds körömlakk új dögös árnyalatait tartalmazza. A Wonder’Fully Real Szempillaspirálnak keratinnal és a Wonder Wing szemhéjtusnak köszönhetően kiegészíthetjük igéző szemekkel, hogy elérjük a feltűnően hatásos megjelenést.

60 Seconds Körömlakk Rita Ora-tól

A fekete az új fekete… még inkább, ha a fekete kiegészül egy leheletnyi színnel. Frissítsük fel manikűrünket és pedikűrünket a 60 Seconds Körömlakk új csábító sötét árnyalatával, melyek közül hat magasfényű és egy matt. Válasszuk a feketét egy cseppnyi vörössel (#901 Darkest Desires), kékkel (#902 Moonlight Magic), lilával (#903 Midnight Ting) és zölddel (#904 Gothic Garden) melyek lázadó sikket sugároznak. Vagy válasszuk a noir megjelenést a koromfekete #900 Rita’s Black, a modern mattfekete #906 Matte Black vagy a hűvös palaszín #905 Girl in Grey árnyalattal.

Rimmel 60 seconds körömlakk

A divat előtt járó körmök, csupán pillanatok alatt: a 60 Seconds Körömlakk szupergyors, gyorsan száradó összetétele kevesebb, mint 60másodperc alatt szárad, mégis akár 10 napon át fakulásmentes színt és fényt ad. Ráadásul Rita feltűnő csomagolást adott neki, kígyóbőr nyomatú kupakkal, melyet az aláírása díszít. Igazi alapdarab a körmeinknek.

Itt az idő, hogy felfedjük a sötét és veszélyes oldalunkat! A Halloween partiktól az éjszakai luxusprogramokig divatteremtő a Rimmel Shades of Black Kollekciója Rita Ora-tól. 

60 Seconds Körömlakk by Rita Ora

Árnyalatok: #900 Rita’s Black, #901 Darkest Desires, #902 Moonlight Magic, #903 Midnight Ting, #905 Girl in Grey, #906 Matte Black

Javasolt Fogyasztói Ára: 799 HUF

Kapcsolódó bejegyzések