Post Image

CSÖKKENTSÜK RÁNCAINKAT A C-VITAMIN EREJÉVEL

Rúzs & Más / 2019-08-28

Mivel a C-vitamin bőrön alkalmazva (is) számos jótékony hatással bír (antioxidáns, pigmentfolt-halványító, kollagéntermelést serkentő stb.), egyre gyakrabban találkozhatunk vele különféle arcápolókban. Az Eucerin Hyaluron-Filler C-vitaminos ránctalanító arcápoló koncentrátum semlegesíti az öregedésért felelős szabadgyököket és belülről tölti fel a ráncokat, miközben arcbőrünket bársonyossá és gyönyörűen ragyogóvá varázsolja.

Azt már Szent-Györgyi Albert Nobel-díjas felfedezése óta tudjuk, hogy a C-vitamin az egyik legfontosabb vitaminunk, amely nélkülözhetetlen a szervezetünk egészséges működéséhez. Elősegíti a gyógyulási folyamatokat, támogatja az anyagcserét és fokozza a fertőzésekkel szembeni védekezőképességünket.
Belsőleg történő alkalmazása mellett bőrünk is meghálálja, ha C-vitamin tartalmú arcápolóval gondoskodunk róla nap mint nap.

Miért jó a C-vitamin a bőrnek? 

Életmódunkból adódóan egyre nagyobb környezeti terhelés ér bennünket: az UV-sugárzás, a légszennyezés, az elektroszmog és a dohányzás hatására szabadgyökök keletkeznek, amelyek oxidatív stressz idéznek elő, így a bőr idő előtti öregedése felgyorsul, fénytelenné válik, megjelennek a ráncok.
A C-vitamin olyan erőteljes antioxidáns, amely semlegesíti a szabadgyököket és erősíti a bőr saját védelmi rendszerét. Kulcsszerepet tölt be a kollagéntermelésben, ezáltal erősíti a bőr struktúráját és késlelteti az öregedés jeleit. Emellett halványítja az elszíneződéseket, pigmentfoltokat, pórusösszehúzó hatással bír, egységesebbé teszi a bőr texturáját.

Frissen a leghatékonyabb

Az Eucerin Hyaluron-Filler C-vitaminos ránctalanító arcápoló koncentrátum innovatív csomagolásának köszönhetően a 10%-os tisztaságú C-vitamin frissen aktiválódik az első használatkor, így célzottan hat a bőröregedés előjeleire, feltölti a ráncokat és bársonyos üdeséget kölcsönöz. A kis molekulatömegű hialuronsav hatékony hidratáló, mely kisimítja a ráncokat a bőr külső rétegeiben. A licochalcone A bizonyított hatású antioxidáns, mely a C-vitaminnal együttműködve semlegesíti az UV- és a nagy energiájú látható fény által létrehozott szabadgyököket.

Eucerin, C-vitamin, booster, koncentrátum, vitaminos, ránctalanító,, rúzs és más, antiaging

Így aktiváld: Távolítsd el a flakon aljáról a védőfóliát, nyomd meg a gombot és rázd össze az adagolót, hogy a C-vitamin por elkeveredjen a szérummal. A formula 21 napig megőrzi maximális hatékonyságát.

Eucerin Hyaluron-Filler C-vitaminos ránctalanító arcápoló koncentrátum
– Öregedésgátló szérum 10% tiszta és frissen aktivált C-vitaminnal
– Erősíti és simává teszi a bőrt, miközben feltölti a ráncokat
– Hialuronsavat és licochalcone A-t tartalmaz
– Gyorsan beszívódik, kiváló sminkalap
– Nem mitesszerképző, enyhén illatos
– A bőr már hét nap alatt láthatóan frissebbé és ragyogóbbá válik
– Minden bőrtípusra
8 ml, ajánlott fogyasztói ára: 4 239 Ft
3×8 ml, ajánlott fogyasztói ára: 9 990 Ft

Az Eucerin® termékeket keresd a partnerpatikákban!

Kapcsolódó bejegyzések