Post Image

CSOKIIMÁDÓK FIGYELMÉBE: ITT A CSOKIILLATÚ KÉZKRÉM!

Rúzs & Más / 2021-02-13

Néha elég egy apróság is ahhoz, hogy feldobd a napodat. Ez lehet egy kényeztető illat, egy ápoló kézkrém, de a legjobb, ha a kettő együtt van! Megérkezett a SCHÜSSLER NATÚR HIDRATÁLÓ KÉZKRÉM CSOKOLÁDÉILLATTAL, amely megtöri a téli egyhangúságot. Imádnivaló küllemével és illatával, és nem mellesleg bőrpuhító hatásával egy pillanat alatt elvarázsol!

A SCHÜSSLER NATÚR HIDRATÁLÓ KÉZKRÉM CSOKOLÁDÉILLATTAL  Natrium chloratum Schüssler sóval, bio sheavajjal, bio jojoba- és argánolajjal valamint édesmandula-olajjal ápolja, hidratálja és kényezteti kezeinket. Gyorsan beszívódik és mesés csokoládéillattal öleli körül a bőrt.

– A Natrium chloratum Schüssler só a bőr kötőszöveteinek mélyére hatolva hidratálja a bőrt, visszaállítva annak sav-bázis egyensúlyát.
– A benne lévő bio sheavaj- és értékes növényiolaj-tartalma gazdagon táplálja, regenerálja, nyugtatja és puhítja a kéz igénybevett bőrét.
– Gyorsan felszívódó formulájának hála egész nap komfortos bőrérzetet biztosít.
– A cuki, alpaka a csomagoláson pedig biztosan mosolyt csal az arcodra, minden egyes használatkor.

A csomagolás, és ami mögötte van

A Schüssler Natur CosMEDicslegújabb kézkréme csomagolásán lévő alpaka nem csak egyszerűen azért került fel a termékre, mert cukinak találták. A cég nemrég örökbe fogadta Levendulát, a Pécsi Állatkert barna színű, hosszú szőrű alpakáját, akinek a gondozásához minden eladott csokiillatú kézkrémük után 50 Ft-tal járulnak hozzá.

schüssler, natr cosmedics, schüssler-sók, alpaka, csokoládéillatú, kézkrém, rúzs és más, vegán

Natúr összetevők • Állatkísérlet-mentes • SLS- és vegyszermentes •Vegán termék
Ára: 1790 Ft/75 ml

Kapcsolódó bejegyzések