Post Image

CSOBBANÁS A NYÁRBA A DOVE SUMMER BREEZE-ZEL

Rúzs & Más / 2019-05-31

A Dove idén nyárra üdítő újdonsággokkal készült: Summer Breeze termékcsaládjuk segít felfrissülni akkor is, ha már tényleg nagyon melegünk lesz. Bár talán most még nehéz elképzelni, bizony idén is lesz ilyen – gondoljatok csak a tavalyi izzasztó kánikulákra! A bőrünk állapotára a nyári időszakban különös figyelmet kell fordítanunk, hiszen az UV-sugárzás, a fokozott párologtatás, a víz és a homok szárító hatása fokozott igénybevételt jelent. A szikrázó napsugarak akkor is hatással vannak ránk, ha csak leugrunk a kutyával sétálni vagy elmegyünk fagyizni a városban. A nyaralás, a természetben vagy a strandon töltött hosszabb idő alkalmával pedig ez a hatás megsokszorozódik. Ilyenkor amellett, hogy hamar kiszáradhat a bőrünk és a negatív környezeti hatásoknak sokszorosan ki lehet téve a testünk, az UV védelem mellett fontos a szervezet és a bőr megfelelő hidratálása. Ezeken felül célszerű nyárra alkoholmentes dezodort választani, hogy a nagyobb igénybevételnek kitett hónalj bőre nehogy kiszáradjon, begyulladjon. Ebben lesz segítségünkre a nyári, üdítő hangulat ihlette Dove Summer Breeze termékcsalád, mely 2 dezodort, egy hidratáló tusfürdőt és egy tápláló-hidratáló testápolót tartalmaz.

dove, summer breeze, nyári, limitált, testápolás, deo, alkoholmentes, rúzs és más

Dove Summer Breeze Tusfürdő

A különleges illatkombináció az alma és a feketeribizli jegyeivel frissít. Amellett, hogy gyengéden tisztítja a bőrt, ápoló, hidratáló összetevői segítenek visszaépíteni a bőr védőgátját. Ára: 849 Ft/250 ml

Dove Summer Breeze Testápoló

Gazdagon tápláló, üde illatú testápoló, mely gyorsan felszívódik és nem hagy zsíros érzetet maga után. Rendszeres használatával bőrünk puha, selymes és ápolt lesz.
Ára: 1329 Ft/250 ml

Dove Summer Breeze izzadásgátlók

A limitált kiadású roll-on és aeroszolos dezodor akár 48 órán át véd az izzadás ellen, ráadásul a nyári időszakban különösen igénybevett hónaljunkat is kíméli, mivel alkoholmentes, és hidratáló összetétellel ápolja. Pezsdítő, friss illattal!
Ára: 1039 Ft/150 ml, 1039/roll-on 50 ml

 

Kapcsolódó bejegyzések