CSILLOGÓ ŐSZ: ARTISTRY METALLIC LUXE KOLLEKCIÓ

Rúzs & Más / 2016-10-12

Futurisztikus hangulat, fényes textúrák, merész színek és egy csipetnyi glamúr: a fémes hatású, drámai smink az új szezon meghatározó trendje. Érdemes kihasználni az évszak adta lehetőségeket: a falevelek színpompás árnyalatai visszaköszönhetnek a szemhéjunkon, de akár a pirosítónk vagy a rúzsunk árnyalataiban is. Az ARTISTRY sminkmesterei is a földszínekhez nyúltak a kollekció megálmodásakor, amelyeket metálos csillogással tettek még izgalmasabbá.

 

Artistry Metallic Luxe look

 

Artistry Metallic Luxe look

A nemzetközi kifutók csillogása által inspirált új prémium kollekció darabjai egytől-egyig a luxus érzését csempészik a sminktáskánkba. A multifunkciós ARTISTRY 3D arcpúder 6 különböző árnyalatból áll (világos, közepesen sötét és sötét), melyeket egyenként vagy akár összekeverve is használhatunk. A púder könnyen eldolgozható és leheletkönnyű, de mégis egész napon át tart. Az eredmény pedig gyönyörű, természetes csillogás, mely nélkülözhetetlen a metálos sminkhez. Tökéletes highlighter az arccsont kiemelésére, de ragyogóbbá varázsolhatjuk vele akár a dekoltázsunkat is.
Ajánlott fogyasztói ára: 9.000 Ft

Artistry őszi sminkkollekció Metallic Luxe

A földöntúli ragyogás a szemhéjakon tud érvényesülni igazán! A különlegesen tartós összetételű ARTISTRY Luxe Metallic Szemhéjpúder Trio három fémesen csillogó árnyalata kiemeli a szemeket. A különleges krémes festék rendkívül jól pigmentált, felvitelkor púderessé válik, így könnyen eldolgozható mindhárom szín, ráadásul speciális formulájának köszönhetően 24 órán át tartós marad. A szemhéjpúdereket külön-külön, de akár együtt is használhatjuk: a Platinum árnyalatot vigyük fel a belső szemzugba, a szemhéj belső felét az Amethyst külső részét az Emerald fantázianevű színnel árnyaljuk, majd egy ecsettel mossuk össze őket.
Ajánlott fogyasztói ára: 15.100 Ft

Artistry őszi sminkkollekció Metallic Luxe

A pontot az i-re az ARTISTRY SIGNATURE COLOR Hosszantartó Folyékony Szemhéjtussal tehetjük fel, mely igéző fekete és csábító lila árnyalatban tündököl és attól függően, hogyan esik rá a fény, mindig más arcát mutatja. Ráadásul könnyen szárad, így precízen felvihető a szempillák tövébe, vízálló és egész nap a helyén marad.
Ajánlott fogyasztói ára: 10.300 Ft

Artistry őszi sminkkollekció Metallic Luxe

Ha a sminkünk rendben van, ne feledkezzünk meg hajunk ápolásáról sem! A SATINIQUE Hajolaj Szérum mélyen hidratálja tincseinket. Speciális formulája tápláló argán, avokádó és kukui bab olajat tartalmaz, melyek azonnal simítják, puhává, könnyen kezelhetővé és fényessé teszik a hajat, anélkül, hogy az elnehezülne. Minden hajtípuson alkalmazható, szárazon vagy vizesen egyaránt.
Ajánlott fogyasztói ára: 6.600 Ft

Satinique Hair Oil Serum

Kapcsolódó bejegyzések