CSÁNYI SÁNDOR ÉS ZSÉDA A NESPRESSO KAMPÁNYÁBAN

Rúzs & Más / 2016-10-18

Tíz éve, 2006-ban nyitotta meg kapuit az első magyarországi Nespresso Boutique Budapesten, az Andrássy úton. Az üzlet alapterülete akkor még kevesebb, mint fele volt a jelenleginek, és mindössze két kávéspecialista várta az érdeklődőket a pultok mögött.

10 éves a Nespresso Magyarországon - Andrássy úti boutique

A növekvő népszerűségnek köszönhetően a Nespresso az elmúlt 10 évben folyamatosan bővítette üzlethálózatát, hogy a vásárlók megtapasztalhassák a márka által kínált magas színvonalú kiszolgálást. Jelenleg Budapesten három „klasszikus” Boutique, három Időszakos Mini Boutique, és Győrben egy Mini Boutique várja a minőségi kávék kedvelőit. Ugyanakkor a 24 féle Grand Cru kávékapszula, a magas nyomáson működő kávégépek és a különleges, formatervezett kávés kiegészítők akár online, a Nespresso weboldalán keresztül is beszerezhetőek.

Nespresso mini boutique Árkád

A kerek évforduló megünneplésére a vállalat nagyszabású kampányt hirdetett, melyhez népszerű és ismert Nespresso Club tagok is csatlakoztak.
A márkát 1986-ban Svájcban alapították, tíz évvel később megérkezett Magyarországra is elsőként az Andrássy úti Boutique-ba. Érdekesség, hogy ugyanebben az évben jelent meg az első ikonikus reklámfilm George Clooney főszereplésével, melyet azóta további 10 követett az évek során.

10 éves a Nespresso Magyarországon - George Clooney

Az Andrássy úti és az Allee Bevásárlóközpontban található üzletek után a márka idén nyitotta harmadik klasszikus Boutique-ját az Arena Plazaban, majd nem sokkal később Győrben az első vidéki Mini Boutique-ot. Az elmúlt 10 évben az üzletek száma mellett a kávékínálat is folyamatosan bővült; a kávérajongók mára 24 Grand Cru kávéőrlemény és időről-időre számos Limited Edition kávékülönlegesség közül választhatnak.

10 éves a Nespresso Magyarországon - Zséda

A születésnapi kampányhoz öt magyar híresség – és egyben Nespresso Club tag – is csatlakozott, akik ugyan más-más területről érkeztek, azonban közös bennük a magas minőségű kávé iránti szenvedély.
Csányi Sándor, Zséda, Orosz Barbara, Schiffer Miklós és Segal Viktor a következő videókban mesélnek Nespresso-élményeikről:
[youtube id=”LOc4uW6i-ZY”]
[youtube id=”rVJnais9sGM”]
[youtube id=”EqxoFgWOmbM”]
[youtube id=”hoQUmVbpaiA”]
[youtube id=”WyGAvsxn0Iw”]
[youtube id=”fSIam23PyGU”]

A videókból megtudhatjuk, hogy Csányi Sándor színművész számára a kávéfogyasztás egyfajta babona, mielőtt a színpadra lép. Segal Viktor chef és gasztronómiai tanácsadó az állandóságot és a pihenés pillanatát éli meg amikor espressot iszik.

10 éves a Nespresso Magyarországon - Segal Viktor

Zséda minden reggel hangulatához illő bögréjében készíti el latte-ját, ami elengedhetetlen egy jó nap kezdetéhez. Orosz Barbara műsorvezető mindig az új változatokat keresi, így imád válogatni a 24 Grand Cru és limitált szériás kapszulák között.

10 éves a Nespresso Magyarországon - Orosz Barbara

Schiffer Miklós stílustanácsadó számára a minőség és az elegancia az, amit megtalált a Nespressoban.

10 éves a Nespresso Magyarországon - Schiffer Miklós

Az itthon 10 éves születésnapja alkalmából a Nespresso október hónapban számos ajánlattal és meglepetéssel kedveskedik a kávé szerelmeseinek. Tudjon meg többet a kampány részleteiről a www.nespresso.com weboldalon!

A 10 éves Nespressonak a Rúzs és más szintén klubtag szerkesztője ezúton is boldog születésnapot kíván!

 

Kapcsolódó bejegyzések