Post Image

FELHŐTLEN PIHENÉS EXKLUZÍV KÖRNYEZETBEN

Rúzs & Más / 2017-08-01

Akár barátokkal, akár családdal, akár édeskettesben szeretnénk kiruccanni, Hévíz minden esetben jó választás, valósi wellness-paradicsom. Ha igazán jót szeretnénk pihenni, érdemes all inclusive ellátást nyújtó, családbarát szállodát választani, mivel így mindenki  megtalálja az ínyére való fogásokat és elfoglaltságokat. Mióta felújították, a város legszebb szállodái közé tartozik a barátságos DHSR Aqua hotel.

DHSR Aqua családbarát wellness szálloda

A szállodába belépőt impozáns látvány fogadja: világos színek, változatos textúrák, különleges burkolatok és textíliák olvadnak harmonikus egységbe.  Megújult bejáratával, recepciójával és lobbijával, megkapó látványelemekkel hívogat az elegáns, modern, ám mégis barátságos belső tér. Az Aqua közösségi tereit Jankovics Gergő építész friss stílusban álmodta újra. Tervei alapján került átépítésre az új Quint bár, a hall vizes blokkja, a gyógyászat és liftelőtér burkolata, illetve egy új látványelemmel, egy fali installációs vízeséssel gazdagodott a szálloda.

DHSR Aqua családbarát wellness szálloda

DHSR Aqua családbarát wellness szálloda
A földszinti terek mellett a szálloda szobái is tartogatnak meglepetést. A modern stílusban újjászületett hatodik és hetedik emeleti szobák igényes berendezéssel várják a vendégeket. A kellemes kavicsszín, bézs és terrakotta árnyalatok, a letisztult formák a fiataloknak és az idősebb generációnak is otthonos környezetet biztosítanak. Az összenyitható szobák a több gyermekkel, nagycsaláddal érkezők számára nyújtanak kényelmes megoldást, míg a gyerekszobával kiegészített apartmanban azok a kisgyermekesek érezhetik igazán jól magukat, akiknek kiemelten fontos, hogy a gyerekeknek minden, az otthon kényelmét biztosító felszerelés adott legyen. Itt nem csak a baba felszerelések teszik komfortosabbá a pihenést, de a vidám színekkel díszített, hangulatos gyerekszoba is tetszeni fog a kicsiknek.

DHSR Aqua családbarát wellness szálloda
A szállodában a gyógyászati kezelések mellett a gyermekekkel érkező családokat is szívesen várják, hiszen a szálloda all inclusive ellátása valamint a Bubbles Club programjai lehetővé teszik a felhőtlen kikapcsolódást kicsinek és nagynak egyaránt.
Varázslatos vízi világ nyújt egész napos szórakozást: fedett termál medencék, élményfürdő, kerti úszómedence és Kneipp taposómedence, fedett gyermekmedencék, kerti gyermekpancsoló és a szaunavilág közül nem nehéz a választás, minden korosztály élvezettel merülhet el a wellness hévízi birodalmában.

DHSR Aqua családbarát wellness szálloda
A Bubbles Club szakképzett animátorainak és gyermekprogramjainak köszönhetően a gyerekeknek számos elfoglaltságban lehet részük. Míg ők a játszószobában vagy a gyermekpancsolóban önfeledten játszanak, a szülők a szállodát körülvevő több szintes, hatalmas kert ősfáinak árnyékában pihenhetnek, vagy kipróbálhatják a wellness kezelések vagy masszázsok valamelyikét. A hölgyeket szépségszalon, fodrász várja, a sportos vendégek számára a fitnesz terem mindig nyitva áll. További információ: www.danubiushotels.hu/aqua

DHSR Aqua családbarát wellness szálloda


Amit feltétlenül érdemes kipróbálni Hévízen:

– A Hotel Aqua-ban lábaink is megszépülnek, ha a halakra bízzuk a pedikűrünket! A halpedikűr nyomán a létező legkíméletesebb módon szabadulhatunk meg a bőrkeményedésektől – csak dugjuk lábunkat a vízbe és relaxáljunk, míg az apró Garra Rufa halacskák elvégzik a munkájukat!

– Fedezzük fel Hévízt kényelmesen, gurulva: a segway-es városnézés életre szóló élmény az egész családnak! Könnyebb megtanulni, mint gondolnánk!

All inclusive pihenés: kikapcsolódás felsőfokon! Nincs gond az étel beszerzésére, elkészítésére vagy a zsúfolt éttermekben asztalfoglalásra. A Hotel Aquá-ban mindenki azt ehet, amit szeret és annyit, amennyit szeretne!

Fürdőzés a tavirózsák közt: a tőzegmederben kialakult, nyáron 34 Celsius fokos Hévízi tó több szempontból is különleges. Európa legnagyobb gyógyító erejű tavában lebegve nemcsak a fájdalomcsillapító, radon tartalmú víz, de a speciális ion-összetételű, idegnyugtató légkör hatásait is élvezhetjük.

Tű nélküli lézeres mezoterápia: az Emporium Szépségszalon Meso Laser készülékkel végzett csúcstechnológiás kezelés már egyetlen alkalom után évekkel fiatalabb megjelenést ad hosszantartó eredménnyel.  Az egyedülállóan hatékony CW laser hialuronsavas arcfeltöltéstől a bőr azonnal látványosan feltöltődik.

Tavirózsa kalandpark: Hévíztől mindössze néhány percnyi autózással elérhető a Keszthely-Kertváros Hévíz felőli végén található családi kalandpark. Természet- és növénybarát környezetben rengeteg izgalmas akadály és pálya várja a kalandos kedvű gyerekeket és felnőtteket!

Mentés

Mentés

Kapcsolódó bejegyzések