Post Image

CLEANNE: ZÖLD FORRADALMAT AZ OTTHONAINKBA!

Rúzs & Más / 2021-08-10

Mi emberek, felelősen kell éljünk és vigyáznunk kell a környezetünkre – ezt a mostani természeti katasztrófák pontosan megmutatják. Ébrednünk kell. A tudatosodásnak az egyik első lépése lehet, ha az otthonunkba is berobban a #zöldforradalom.

Egy olyan céget mutatnék be számodra, amely a “zöldséget” nem marketing fogásként használja, nem rádob egy címkét a termékeire, hanem valójában emberbarát termékeket gyárt. A termékeik nem okoznak káros hatásokat bőrre kerülve, belélegezve sem. Igaz ez az összes termékükre, az öblítőjükre, mosogatószerükre de még a hideg zsíroldójukra is.

Maga a Cleanne receptúrája tradicionális, 40 éves múltra tekint vissza, az elmúlt évtizedtől pedig Lilla és Richárd tökéletesítették tovább. Minden egy takarítással kezdődött. Lilla és Richárd pontosan érezték, hogy mennyi, de mennyi káros anyag van azokban a szerekben, amelyekkel általában az otthonunkban, munkahelyünkön varázsolunk tisztaságot. Pontosan felmérték, hogy nincs ez rendjén, hogy ilyen nagy mennyiségű akár károsnak is bizonyuló anyaggal terheljük a szervezetünket vagy a gyerekeinkét. Sokan valójában nincsenek tisztában azzal, hogy akár egy ekcéma, akár komolyabb betegségek is következhetnek abból, ha túl sok sls, foszfát van egy takarítószerben, vagy az öblítő alkoholt tartalmaz vagy egyéb erős vegyszernek tesszük ki az immunrendszerünket nap, mint nap.

cleanne, ruzs es mas, zold, zold otthon, tisztitoszer, termeszetes, felelos, kornyezetvedelem

Így a Cleanne tulajdonosai kísérletezni kezdtek a természetes tisztítószerekkel. Nyilván saját otthonukban ki is próbálták azokat. Aztán a barátaik is kipróbálták őket. Aztán a barátaik barátai is kipróbálták őket. Mert varázslatosan tisztítottak a termékek és csak természetes anyagokat tartalmaztak. Kezdetben 6 Cleanne létezett összesen, de nem csak a sok pozitív visszajelzés hozott örömöt számukra. Lillának ugyanis legalább 14 féle allergiája volt, ami ezzel a váltással el is múlt és eltűnt az életéből. Meg is állhattak volna itt, de úgy érezték, ez innentől kezdve a küldetésükké válik. Beleásták magukat a szakirodalomba és tanulni, fejleszteni kezdtek. A Cleanne filozófiája #zöldforradalom – misszió lett.

Kompromisszum nélkül akartak olyan termékeket létrehozni, amelyek tényleg természetes anyagokból készülnek, amelyek kiváló tisztítószerek és az áruk sem csillagászati, sőt. Az első, igazán nagy debütálásuk egy szakmai kiállításon történt évekkel ezelőtt és hihetetlen érdeklődés övezte a termékeket. Itt indult el a lakossági értékesítés és találkozhattak az anyukák is azzal, milyen is az, amikor tényleg veszélytelen akár egy öblítőt használni vagy egy játéktisztítót úgy a babánál, hogy akkor sem történik baj, ha a gyermek esetleg lenyalja azt.

cleanne, ruzs es mas, zold, zold otthon, tisztitoszer, termeszetes, felelos, kornyezetvedelem

A Cleanne flakonok újratölthetőek 24 csomagolásmentes boltban vagy a cég költségén visszaküldhetőek és a Cleanne újratölti őket. Minden egyes Cleanne darab, akár az öblítő, akár az alomtisztító vagy a cseppmentes ablaktisztító mind-mind saját fejlesztés.

Ma már a dm üzleteiben, az Ecofamily boltjaiban is megtalálhatod ezeket, de akár a kifli.hu-ról is rendelheted termékeiket. A Cleanne küldetése és híre pedig nem állt meg a határon, sőt. Jelenleg a világ több országában is választhatnak a háztartásukba a felelősen gondolkodó vásárlók a Cleanne palettájáról.

A Cleanne csapata reméli, hogy a te életedet is pozitív irányba változtatja ez a termékcsalád és a #zöldforradalom része leszel. Nem kell káros anyagokat használni ahhoz, és nem kell lemondani például a kellemes illatokról, ahhoz hogy akár az otthonunkat, akár a ruháinkat tisztán tarthassunk.

cleanne, ruzs es mas, zold, zold otthon, tisztitoszer, termeszetes, felelos, kornyezetvedelem

Kapcsolódó bejegyzések