Post Image

ÜLDÖZ A CELLULIT? KAPCSOLJUNK TURBÓ SEBESSÉGRE!

Rúzs & Más / 2017-04-20

A Clarins Body Fit Anti-Cellulit Contourting Expert-tel turbó sebességre kapcsolhatunk a cellulit leküzdésében. A népszerű Body Lift termékük utódjáról van szó, melynek nemcsak a neve lett új.
Az új név és az új összetétel tökéletesen illeszkedik a Clarins “egészségfilozófiájához”, melynek a kiegyensúlyozott életstílus is része a fitt test eléréséhez. A Body Fit, a hetedik (!) generációs formula, egyesíti elődeinek erősségeit, sőt, még tovább lép az alakformálás területén a Clarins kutatóinak példátlan felfedezése nyomán, ez pedig nem más, minthogy nem egyféle hanem három típusú zsírsejt vesz részt a zsírszövet és a narancsbőr kialakulása során. Az új összetétel mindhárom zsírsejtet megcélozza.

Nagy teljesítményű növényi kivonatokat tartalmaz, melyek optimális alakformáló eredményeket kínálnak, és a bőr láthatóan szebbé válik. A birs levél kivonatának célzott hatását koffeinnel erősítették, ami jól ismert karcsúsító összetevő, és további 7 növényi kivonat hozzáadásával – organikus vízi menta, celózia, baccharis, scabious, vadgesztenye, napraforgó foszfolipidek és mogyoróolaj – tették szuperhatékonnyá.

Clarins Body Fit anti-cellulit expert

Új kezdet a testkontúrozó bajnoknak

Az új flakon szexi ívei a „tökéletes” sziluettet szimbolizálják. Új, hihetetlenül érzéki textúrája még kellemesebbé teszi a használatot. 4 hét használatta látható eredményeket produkál használóinak 80%-a szerint.

Clarins Body Fit anti-cellulit expert

Kapcsolódó bejegyzések