A LA ROCHE-POSAY MOST ELÁRULJA A CICA TITKÁT…

Rúzs & Más / 2016-12-16

A La Roche-Posay ikonikus Cicaplast termékcsaládja a bőrregenerálás szakértője. De vajon mi köze a cicákhoz? A gyógyszertári bőrápoló márka legtöbb készítményének beszélő neve van, amelyek persze leginkább csak a franciául tudók számára érthetőek.
Az elnevezés a cicatrice [sɪkətrɪs] francia szóból ered, amelynek jelentése heg, sebhely.

De mondhatjuk azt is, hogy a Cicaplast formulák olyan puhák és gyengédek a bőrhöz, mint egy kiscica… 😉 A Cicaplast balzsam új, SPF50 fényszűrővel ellátott változata a téli sportok ideális kiegészítője. A kézkrém és az ajakápoló pedig magas hatóanyag-tartalommal célzottan óv és ápol.

CICAPLAST BAUME B5 SPF50
ÁPOLÓ, NYUGATÓ BALZSAM – mindenhová

La Roche-Posay Cicaplast Baume B5

Gazdag textúrája védőtapaszként vonja be és táplálja a károsodott bőrt a test bármely pontján. Visszaadja a fájó, húzódó, égő bőr komfortérzetét. A család minden tagja használhatja testre, arcra és ajakra, érzékeny bőrre is. Ajánlott fogyasztói ára: 40 ml 2399 Ft

CICAPLAST MAINS
BŐRNYUGTATÓ ÉS REGENERÁLÓDÁST ELŐSEGÍTŐ KÉZKRÉM – a száraz kezekre

La Roche-Posay Cicaplast Kézkrém

3 aktív hatóanyagot tartalmaz: a niacinamid segít regenerálni a bőrt, gyulladásgátló hatású és enyhíti a viszketést. A glicerin hidratál és védőréteget képez a bőrön. A karitévaj táplálja és védi a bőr barriert. Kellemes fluid textúrája gyorsan felszívódik, nem ragad, nem hagy zsíros réteget a bőrön.
Ajánlott fogyasztói ára: 50 ml 2099 Ft

CICAPLAST LEVRES
AJAKÁPOLÓ BALZSAM – cserepes ajkakra

La Roche-Posay Cicaplast Ajakápoló

Puha, ápolt ajkakat biztosít télen is. Panthenol és MP-Lipid tartalmánál, aktív hidratáló összetételénél fogva a sérült, irritált ajkak megnyugtatására és ápolására ideális. Barrier-textúrája segít a kiszáradt, sérült ajkak komfortérzetének visszaállításában.
Ajánlott fogy.ára: 50 ml 1599 Ft

Kapcsolódó bejegyzések