Post Image

A 212 MEN VISSZATÉRT ÉS VONZÓBB, MINT VALAHA!

Rúzs & Más / 2017-04-13

A 212 MEN férfi újra itt van és vonzóbb, mint valaha. Felfrissült, megújult, modernebbé vált: Carolina Herrera bemutatja a 212 MEN illat univerzum első limitált illatát.

A 212 férfi

A világ tele van hihetetlen városokkal, de New York magasan kitűnik közülük. Ez a hely a lehetőségek, az álmok, a kultúrális sokszínűség és a kalandok városa, ahol bármi megtörténhet és ahol oly sokan élni szeretnének. Egy évtizede, hogy a 212 férfi meghódította New Yorkot, de most visszatért és modernebb, energikusabb, attraktívabb, mint valaha, hogy elérje céljait: érezni akarja a siker ízét, élvezni az erőt, és mindenek felett szerelembe esni. Vonzó, fiatal és inteligens. Egy ösztönös csábító, aki mer kockáztatni, és aki átéli e fenséges város élénk, robbanékony és romantikus oldalát. Senki sem állíthatja meg. Eléri álmait! Szilárd ereje és ambíciója egyesül New York miliőjével és megszületik az új limitált kiadás: friss, modern és rendkívül férfias. A 212 férfi még magabiztosabb. Ő New York királya. Fiatalos és provokatív energiájának, és rendkívüli vonzerejének egyetlen nő sem tud ellenállni.

Carolina Herrera New York 212 Men Aqua limitált kiadás

Az illat

A kék tónusú és frissességet tükröző illat férfias vonzerővel bír. Modern, izgalmas és vibráló. A citrusos-aromás-fás illatjegyek tökéletes kombinációjából szenvedélyt keltő frissesség született. A 212 MEN AQUA felébreszti a nagyvárosban élő sikeres férfi érzéki személyiségét.
Parfümőr: Alberto Morillas.

A 212 MEN AQUA megszemélyesíti Carolina Herrera ikonikus férfi ideáljának értékeit; aki sikeres, csábító, és időtlen eleganciája mellett egy vonzerő, fizikai erő, energia és modernség jellemzi – és a vágy, hogy megtalálja a szerelmet. Ő New York királya.

A fejjegy fő illatjegyei a napsütötte grapefruit, gyömbér, bergamott és tenger akkord, a szívjegyé a kardamom, gardénia, míg az alapjegyé a brazíliai rózsafa, pacsuli, szantálfa, vetiver és pézsma. Az ikonikus illat limitált kiadása fenséges és friss, citrusos-aromás-fás illatcsaládba tartozik.

Carolina Herrera New York 212 Men Aqua limitált kiadás

Klikk!

A 212 MEN AQUA üvege olyan, mint maga a Férfi: férfias, ikonikus, elbűvölő, ellenállhatatlan. A mágneses megoldás, ahogy az üveg teste és teteje összeér – nyitáskor és záráskor -, a határozottságot, energiát és a férfias vonzerőt testesíti meg. A 212 MEN AQUA megvilágítja az üveget belülről és felfedi az illat áttetsző fényét. Az elegáns illat külső csomagolása letisztult, megnyugtató, kellemes és érzéki.

Ez a modern illat a kapcsolat a test és a lélek között. Kapcsolat az ég és a föld között…

Javasolt fogyasztói ára: Eau de Toilette 100ml – 25.900Ft
Megvásárolható: Douglas, Müller, Marionnaud üzletekben, kiemelt magán parfümériákban

Kapcsolódó bejegyzések