Post Image

MELENGETŐ, GAZDAG ÉS TERMÉKENY: BVLGARI MAN TERRAE ESSENCE

Rúzs & Más / 2021-12-16

A BVLGARI MAN kollekció legújabb tagja tűz, fa, és a levegő után egy új természeti elemet testesít meg egy rendkívül markáns illat formájában, méghozzá a föld erejét. A BVLGARI MAN Terrae Essence illatot a Toszkán termőföldek, a végtelen dombok, virágok és fák gazdagsága ihlette. Melengető, gazdag és termékeny, az új illat a föld életet adó erejét testesíti meg egy fás-vetiver kompozícióban, amely a megművelt föld igazi rituáléjára emlékeztet.

bvlgari, bvlgari men, terrae essence, terrae, edt, illat, ferfi, ferfiillat, ruzs es mas

A BVLGARI MAN Terrae Essence EDP a napcsókolta, friss citrusos jegyekkel indít, mint a citrom esszencia vagy a kalamondin akkord, amiket az orrisz (a nőszirom rizómája) és egy soha nem látott vetiver kombináció követ a szívjegyben, ezzel formálva az illat nyers intenzitását. A Vetiver Esszencia Duo különlegessége, hogy kétfajta vetiverből készül: a jávai vetiver intenzív, füstös, míg a haiti vetiver lágyabb, melegebb jegyeit kombinálja, így a kettő egy kontrasztos, mégis egymással harmonizáló illatélményt alkot. Az alapjegyben egy, a BVLGARI számára egyedileg kifejlesztett illatjegy, a Terrae Akkord jelenik meg, amiben keverednek a bőr jellegű, a pacsulit és az édes répát idéző aromák, melyek a sztóraxfa virágos, fás jegyeivel keverednek ezzel egy mesés lezárást adva az illatnak.

bvlgari, bvlgari men, terrae essence, terrae, edt, illat, ferfi, ferfiillat, ruzs es mas

Melengető és férfias, a BVLGARI MAN Terrae Essence megragadja a föld termékenységét és a természet nagylelkűségét. Egyedi illata ideális választás azoknak a férfiaknak, akik nem félnek céljaik után haladni. Melengető illata leginkább a hidegebb időjárásban bontakozik ki, és ideális nappali, vagy esti viseletre is.

Az időtlen, igazán klasszikus, fás-fűszeres illat minimalista dizájnú flakonja barnás színt kapott arany részletekkel. Mély tónusai ideálisak a hidegebb őszi, és téli időjáráshoz is.

Kapcsolódó bejegyzések