Post Image

KARÁCSONYI AJÁNDÉKOT A BŰVÖS ERDŐBŐL!

Rúzs & Más / 2018-11-09

A The Body Shopnál mindig is hittek a természet erejében. Egyre több helyen találkoztunk az ERDŐFÜRDŐ koncepcióval, amely eredetileg a japánoktól ered és a lényege abban rejlik, hogy az ember és a természet kapcsolata jó hatással van a mentális és testi egészségünkre.

A természetben töltött idő előnyei nagyon sokszínűek. 2007-es kutatások kimutatták, hogy:
– a fák és zöld területek általánosan pozitív hatással vannak a mentális egészségre, a stresszoldásra, a depresszióra és a szorongásra
– az embereket, akik a természet közelében élik a mindennapjaikat, kevésbé érintheti elhízás, szívbetegség és légzési zavar
– a gyerekek, akik hozzáférnek a természethez, könnyebben képesek kezelni a stresszt, mint azok, akik városi környezetben töltik a szabadidejüket

Többek között ezért is tartja a The Body Shop létfontosságúnak (szó szerint) a bolygó zöld területeinek megóvását és regenerálását. 1976 óta, a The Body Shop küldetésének tartja, hogy a természetes alapanyagok beszerzése során ne kizsákmányolja a bolygót, hanem gazdagítsa azt, de ennél még többet szeretnének tenni. Ezért az idei karácsonyi kampányuk a Re-wilding kampány különkiadása lesz.

Bűvös Erdő kollekció 

Ez a kampány ihlette a The Body Shop idei karácsonyi tematikáját is,  EZÉRT IDÉN KARÁCSONYKOR ELVISZNEK MINKET A BŰVÖS ERDŐBE! Ám mielőtt elvesznétek a szebbnél-szebb ajándékok erdejében, bemutatjuk nektek Oliviát, a baglyot. Ő a megtestesítője a karácsonyi kampánynak, egyenesen a bűvös erdőből. Rejt magában 2 tusfürdőt, 2 kézkrémet és 2 fürdőbombát, és miután kiürült perselyként tudjátok tovább használni.

The Body Shop, bűvös erdő, Olivia, Freddy, adventi kalendárium, karácsony, rúzs és más

Természetesen idén is készültek Adventi kalendáriumokkal, amit legnagyobb várakozás övez augusztustól kezdve. A három adventi kalendáriumot három különleges lényről nevezték el, akik a bűvös erdőnkben élnek, Olivia a bagoly, Dani, az őzike és Freddie, a róka. A 24 vagy 25 kényeztető és ápoló meglepetést rejtő kalendáriumok tetőtől-talpig gondoskodnak rólunk a varázslatos karácsonyi várakozás ideje alatt. Testápolókat, arcápolókat, sminkeket és egyéb kiegészítőket is találunk bennük. Különlegességük pedig, hogy nem csak kívülről ilyen gyönyörűek. Minden napra jut egy természetközeli kihívás, életmód tipp vagy tanács, ami a mentális jóllétre és a természettel való kapcsolatunk javítására inspirál.

The Body Shop, bűvös erdő, Olivia, Freddy, adventi kalendárium, karácsony, rúzs és más

The Body Shop, bűvös erdő, Olivia, Freddy, adventi kalendárium, karácsony, rúzs és más

 

Természetesen idén is háromféle, limitált kiadású szezonális testápoló kollekcióval készültek. Évek óta karácsonyi kedvenc az erdei gyümölcsös testápoló kollekció. Idén új csomagolásban és ünnepi cukorkás változatban tért vissza, Berry Bon Bon néven. A vörös áfonya, a feketeribizli, fehér virágok illatjegyeit viseli magán, egy csipetnyi édességgel kiegészítve. A teljes testápolási rutint kielégíti a kollekció. A testvajat ezúttal is különféle természetes alapanyagokkal gazdagították, mint a észak-amerikai áfonya kivonat, a Közösségi Kereskedelmi sheavaj, szezámmagolaj, kakaóvaj, szója-és babassu olaj valamint méhviasz.

The Body Shop, bűvös erdő, Olivia, Freddy, adventi kalendárium, karácsony, rúzs és más

A vaníliás testápolók hosszú múltra nyúlnak vissza a The Body Shop karácsonyok történetében. 2018-ban egy igazán ünnepi, meleg és krémes változatban tér vissza. A Vanilla Mashmallow testápolókban a tejkaramella, a jázmin, az édes vanília és az ámbra illatjegyei keverednek. Ebből a kollekcióból is kialakítható a tökéletes téli testápolási rutin.

The Body Shop, bűvös erdő, Olivia, Freddy, adventi kalendárium, karácsony, rúzs és más

Igazi különlegesség egy vadonatúj illatunk, a Peppermint Candy Cane. Egyszerre hihetetlenül friss és édes, a karácsonyi hangulat modern megtestesítője. Az illat fejjegyei a borsmentás sorbet és a jeges narancs, ennek a kiegyensúlyozására a szívjegy a fehér liliom, az i-re a pontot pedig az édes tonkabab teszi fel. A három testápoló kollekció ünnepi finomságait különböző ajándékokká válogatták össze, amelyek csomagolásai szintén a bűvös erdőt idézik. A mézeskalács házikók mellett olyan válogatás is lesz, amiben mind a három illat megtalálható, a jutazsák pedig nagyon jól újrahasznosítható miután kiürül is.

The Body Shop, bűvös erdő, Olivia, Freddy, adventi kalendárium, karácsony, rúzs és más

A szezonális illatok mellett egész évben elérhető, szeretett testápolóikat is ünnepi díszbe öltöztetik, hogy kisebb és nagyobb ajándékok formájában csaljanak mosolyt az arcokra. A gyönyörűséges csomagolást a varázslat és a természet ihlette. Az arcápoló ajándékdobozok lélegzetelállító csomagolásban várják, hogy figyelmes és hasznos meglepetést okozzanak a fa alatt.

The Body Shop, bűvös erdő, Olivia, Freddy, adventi kalendárium, karácsony, rúzs és más

Tavaly óriási sikert arattak a nyuszifüles és egérfüles fejpántok, ezért idén Dani, a bambi és Rosie, a mosómedve fejpántok is lesznek. A vidám fürdőzésről Carl és Carlos, a fürdőkukacok gondoskodnak. Személyes kedvenceink pedig Bella,a mackó és Freddy,a róka hajtörölközők.

The Body Shop, bűvös erdő, Olivia, Freddy, adventi kalendárium, karácsony, rúzs és más

Természetesen a férfiakról sem feledkeztek meg, sőt eddigi talán legkreatívabb és különlegesebb ajándékszettekkel fognak róluk gondoskodni.

The Body Shop, bűvös erdő, Olivia, Freddy, adventi kalendárium, karácsony, rúzs és más

Ezen kívül készültek igazi pazar apróságokkal is, amik tökéletes meglepetések lehetnek kollégáknak, barátoknak, kiegészítő ajándékok családtagoknak.

A karácsony nem lenne az igazi csillogás nélkül, és ez a lényege a limitált kiadású smink kollekcióknak is. Klasszikus ünnepi árnyalatok, ápoló formulák és hihetetlen csillogás jellemzi őket, amik tökéletesen ünnepivé varázsolnak minden hétköznapi sminket.

The Body Shop, bűvös erdő, Olivia, Freddy, adventi kalendárium, karácsony, rúzs és más

Amire nagyon büszkék: az idei karácsonyi szezonban sokkal kisebb lett a mancsnyomuk, ami a csomagolóanyagokat illeti. Egész pontosan220 tonnával kevesebb kartonpapírt használtak, ami 926 szép nagy barna medvének felel meg bűvös erdő nyelven, és 25 tonnával kevesebb műanyagot használtak, ami pedig 3846 vörös róka súlya. 

Re-wilding kampány, idén karácsonykor is!

2016-ban indult útjára Bio-híd építő kampányuk, amit azóta átneveztek Re-wildingra. A bio-híd helyreállított természeti folyosó, amely arra szolgál, hogy megvédje az esőerdőket és így a veszélyeztetett állatok élőhelyét is egyben. Az erdők pusztítása miatt a helyi állatfajok elzáródhatnak egymástól így megakadályozva a szaporodásukat és a túlélésüket. 2020-ra kitűzött céljuk 10 új bio-híd megépítése összesen 75 millió négyzetméteren, és minimum 2 millió angol font (több mint 700.000.000 Ft) adományozása partnereiknek erre a célra. Idén karácsonykor pedig 10 millió négyzetméter bio-híd építését támogatja minden egyes kisebb és nagyobb vásárlás novemberben és decemberben. Két helyszínen, Angliában és Örményországban regenerálnak erdőket. 250 ezer angol font (88 millió Ft) összegyűjtése a cél, amit a The Body Shop garantál adományként a két partnernek –ha kevesebb gyűlik össze a vásárlásokból, kiegészíti, ha több, akkor arányosan elosztja azt a két partner között.

Az egyik kitűzött helyszín tehát a Dél-Kaukázus, Örményországban. Ez az egyik legrégebbi természetvédelmi terület az egész világon. Ez az otthont a több veszélyeztetett állatfajnak, többet között a kihalófélben lévő perzsa leopárdnak is, amiből nagyjából 20 maradt összesen Örményországban. Ebben a projektben a World Land Trust a partnerük, akik segítenek a helyi közösségeknek is a régió védelmében, amit az illegális vadászat és fakivágás veszélyeztet. A  másik projekt idén karácsonykor, az angliai Deani erdőközelében a Wye Valley-t érinti. Ez a terület ad otthont a kulcsfontosságú ősi erdőnek. A projekt célja itt megvédeni és helyreállítani az élővilágot, és visszatelepíteni a nyusztot, ami nagyban fogja segíteni a természetes egyensúly visszaállítását. A projekten a Woodland Trust szervezettel dolgoznak együtt.

KARÁCSONYI AJÁNDÉKOT A BŰVÖS ERDŐBŐL!
5 (100%) 2 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések