Post Image

BŰVÉSZTRÜKK A LUSH-TÓL: ITT A TRIX STICKS

Rúzs & Más / 2018-11-27

Megérkeztek a LushMakeup legújabb tagjai, melyek varázsütésre eltüntetik a karikákat, foltokat és elszíneződéseket: ismerjétek meg a Trix Sticks multifunkciós korrektorokat! 

A tökéletes trükköt keresed a szem alatti karikák és táskák eltüntetésére? Ragyogóan feltűnővé tennéd arcod legjobb oldalát? Akár elfedni, akár kiemelni, akár kontúrozni szeretnél, a sheavajjal és kókuszolajjal teli, sokoldalú korrektor bársonyos textúrája természetes hatást kelt. Munkából egyenesen buliba mennél? Semmi gond; elég egy könnyű simítás egy Trix Stick multifunkciós korrektorral, mely a hűsítő levendulának és aloénak köszönhetően nyugtatja a bőrt. Ha eldöntötted, mire szeretnéd használni, válaszd ki a megfelelő árnyalatot és építsd be a Trix Sticket a repertoárodba!

Lush trix sticks, korrektor, Lush, makeup, rúzs és más

HASZNÁLAT
Vidd fel a választott területre, melyet elfedni, definiálni vagy fényesíteni szeretnél, majd satírozd el az ujjaiddal. Ha sminkszivacsot használsz, melegítsd fel a terméket a kézfejeden felvitel előtt. Ha eltüntetnéd a szemed alatti karikákat, vidd fel a szemed alá, majd dolgozd el az ujjaiddal vagy egy sminkecsettel.

A BELSŐ ÉRTÉKEK SZÁMÍTANAK
A könnyű, mégis hatásos jojobaolaj hasonlít a bőrünkön található faggyúra, így könnyedén felszívódik, miközben hidratál. A Lush a perui sivatagból szerzi be a jojobaolajat, ahol a száraz éghajlat miatt nem használnak növényvédő, rovarirtó vagy gombaölő szereket. A növényeket csepegtetéses módszerrel öntözik, így egy csepp víz sem vész kárba. Az exkluzív #LushMakeup Trix Sticks korrektorok csak online kaphatók. Csapj le rájuk!

TRIX STICKS 4350 Ft / 10g árnyalatai:

35W -Sötét (meleg)
40N – Sötét (semleges)
26N – Sötét (semleges)
31N – Sötét (semleges)
14N – Közepesen világos (semleges)
17N – Közepesen világos (semleges)
8N – Világos (semleges)
10C – Világos (hűvös)
1C – Világos (hűvös)
5N – Világos (semleges)

A #LushMakeup Trix Sticks multifunkciós korrektorok csak online elérhetők!

A 10 árnyalatban kapható vegán, multifunkciós korrektorok csak online kaphatók.

 

Kapcsolódó bejegyzések