Post Image

BURKOLÓZZUNK AZ ÉV KLASSZIKUS KÉK SZÍNÉBE!

Rúzs & Más / 2020-02-05

Pantone 19-4052 Classic Blue A remény, a hűség és a bölcsesség színe! Mint ahogy minden decemberben, a híres színintézet, a Pantone idén is kihirdette az év legmeghatározóbb árnyalatát, ami idén nem más, mint a klasszikus kék. Ez a szín behálózza az idei évet, nyugalmat, magabiztosságot és stabilitást jelképez!
A Pantone a 19-4052 Classic Blue-t választotta a 2020-as év színévé, amely ennek a gyönyörű árnyalatnak a térhódítását jelenti nemcsak a művészetek vagy a divatvilág területén, de a dekorkozmetikumok világában egyaránt.

avon, pantone, classic blue, klasszikus kék, kék, smink, év színe, rúzs és más, szemfesték, szemfestés

A kék az ég és a tenger színe, a reményt, a hűséget és a bölcsességet szimbolizálja. Erről a színről erősen asszociálunk a békességre, a biztonságra és a stabilitásra. Nem meglepő hát, hogy a színszakértők választása erre az erőteljes és sokatmondó színre esett az új évtized hajnalán.
A kék szín eddig is meghatározó szerepet játszott mind a lakberendezés, mind a divat területén, hiszen sokrétűen variálható más árnyalatokkal, legyen szó kiegészítőkről, bútorokról, falszínről vagy ruhákról, ékszerekről. Az év színét azonban nemcsak ezeken a területeken használhatjuk, hanem a szépségápolásba is belecsempészhetjük. Ehhez gyűjtött össze néhány tippet Szabó Doris, az AVON sminkmestere, amelyekkel könnyedén követhetjük az új, de mégis klasszikus színtrendet a mindennapjaink során:

Az új Avon mark. Show Glow szemfesték Denim Daze árnyalatával pillanatok alatt burkolhatjuk szemhéjunkat gyönyörű, visszafogott kék árnyalatba, míg az Avon mark. Perfect Wear szemfestékpaletta Out of This World kiadásával extrém kékes árnyalatokkal is feldobhatjuk sminkünket.

avon, pantone, classic blue, klasszikus kék, kék, smink, év színe, rúzs és más, szemfesték, szemfestés

Megjelenésünk megkoronázására használjuk az Avon mark. gél hatású körömlakkok Sapphired UP árnyalatát és egy lehelletnyit az Avon Eve Duet Contrasts parfümből.

avon, pantone, classic blue, klasszikus kék, kék, smink, év színe, rúzs és más, szemfesték, szemfestés

Bármilyen formában is választjuk ezt az árnyalatot, a Pantone 19-4052 Classic Blue arra ösztönöz bennünket, hogy bővítsük ki gondolkodásunkat, növeljük perspektívánkat és nyissuk meg a kommunikáció áramlását. Járja át a nyugalom és a magabiztosság a 2020-as évünket, ösztönözzön minket a klasszikus kék szín az utunkba kerülő akadályok leküzdésére és a legnagyobb álmaink elérésére!

Az Avon honlapján további ötleteket találhatunk arra, hogy hogyan építsük be a klasszikus kék színt mindennapjainkba.

Az anyagban említett termék:

• Avon mark. Show Glow szemfesték Denim Daze árnyalat: 2500 Ft
• Avon mark. Perfect Wear szemfestékpaletta Out of This World árnyalat: 2999 Ft
• Avon mark. Gél hatású körömlakk Sapphired UP árnyalat: 1400 Ft
• Avon Eve Duet Contrasts parfüm: 6199 Ft

 

Kapcsolódó bejegyzések