Post Image

BULI ELŐTT EGY KÜLÖNLEGES JAPANIKA KOKTÉLT?

Rúzs & Más / 2016-11-08

A Szent István tér gasztro-paradicsomának legújabb, távol-keleti gyöngyszeme, a Japanika nemcsak az autentikus japán konyha kortársra hangolt ízkölteményeivel hódít: bulik előtti warm up bárként is azonnal belophatja magát a szívünkbe, koktéljai és italkülönlegességei izgalmas éjszakai kalandokra csábíthatnak.

A világsikerű étteremlánc nem csupán felejthetetlen ízeiről, de modern lendületéről is ismert, amely – a szuper professzionális, gyors kiszolgáláson kívül – a város nyüzsgő éjszakai életében való részvételt is magában foglalja. Ráadásul az első magyarországi étterem a lánc történetében nemzetközi szinten is korszakalkotó: sokszínű és egyedülálló italkínálattal rendelkezik, így az éjjeli falatok kedvelői mellett, a partizáshoz készülők is garantáltan megtalálhatják itt a számításukat.

A Japanika nemcsak étterem, de éjszakai koktélbár is

A budapesti Japanika csapatának egyik oszlopos tagja, a koktélok megálmodója Forrai Zoltán, aki lendületével és kreativitásával is tökéletesen hozza a Japanika életérzést és minőséget. A korábban többek között a Mericano Bár és a Kolor pultja mögött tevékenykedő italmágus a klasszikus alapkoktéloknak is különleges csavart adott, egzotikus és távol-keleti összetevők, többek között kókuszpüré és licsilé hozzáadásával, így született meg például a jól ismert Pina Colada koktél új, „ázsiai rokona“, a The Hakka, amely már most egyik első számú kedvence a Japanika vendégeinek.

A Japanika nemcsak étterem, de éjszakai koktélbár is

Szintén igazi siker és tökéletes buli előtti ínyencség az Espresso Martini, amelyet a presszókávé élénkítő hatása is igazi italkülönlegességgé tesz. A favoritok sorából a japán koktélok között megtalálható Japanika koktél sem maradhat ki, amely szintén életre kelti az étteremlánc fúziós szemléletét, a licsi, a citrom és a gyömbér zamatát egyesíti a vodka erejével, ráadásul megalkotója kreativitásának köszönhetően látványra is gyönyörű: a japán zászló formálódik meg benne.

A Japanika nemcsak étterem, de éjszakai koktélbár is

Az izgalmas és változatatos kínálatban természetesen sokféle japán italkülönlegesség is szerepel: ASAHI és SAPPORO sör, különféle szakék, mennyei szilvabor és az autentikus whiskey, a Nikka. Mindezzel a sor még mindig nem ér véget, hiszen a Japanika egyedi, személyre szabott koktélokkal is elkápráztatja vendégeit. Az igazi alapozó hangulatról, további ráadásként kiváló dj-k is gondoskodnak, a buli pedig a terasz éjféli zárása után sem áll meg: a hét minden napján hajnali 3-ig is élvezhetik azok, akik éjjel is élnek. A Japanika tehát nemcsak hamisítatlan gasztroélmények szerzésére tökéletes helyszín – ez a modern hangulatú étterem és bár, letisztult, egyedi stílusú belső terével és izgalmas ízeivel a budapesti éjszakának is igazi, új fénypontja.

A Japanika nemcsak étterem, de éjszakai koktélbár is

A Japanika nemcsak étterem, de éjszakai koktélbár is

Kapcsolódó bejegyzések