Budoár stílus, sminktippekkel

Zsolesz / 2011-05-24

Még nem öltözködik, hanem ‘szépítkezik’. A smink, a parfüm, a puderpamacs birodalma. A kultikus és titokzatos tárgyaké – amelyek a nőt a világra éppen ma született Vénusszá emelik.” Zanin Éva, divatkritikus
A Maybelline New York nyári kollekciója eme titokzatos szentélybe, a budoárba nyújt betekintést.
A szeszélyes, romantikusan kacér COQUETTE BOUDOIR sminkkollekció flörtöl a selymes tapintású textúrák és a tükröződő gyémánt magas fényű pompájával. Nappalra érzéki, kifinomult, légiesen könnyed, nyárestékre titokzatosan sikkes. A Maybelline sminkmestere, Larion Oscar által bemutatott háromféle stílus közül kedvencem a Diamonds boudoir, mivel a barna füstös szemek kihívó, ugyanakkor lágyan nőies tekintetet kölcsönöznek. Szikrázóan fenséges. Íme a részletek:

Az arc színének, szerkezetének tökéletesítéséhez használd a légkönnyű Affinitone Mineral folyékony alapozót. Majd fixáld le az E-vitaminban gazdag Affinitone bársonyosan selymes púderrel. A szem kiemeléséhez válaszd az Expression Kajal fekete szemceruzát és kontúrozd alul, felül a szemet. Az Eye Studio Mono 621-es Sparkling Gold, szikrázó arany szemhéjpúderrel fesd ki a felső szemhéjat a szemzugtól kezdve. Majd az Eye Studio Mono 710-es Blazing Brown, bronzbarna színt a szem külső szélétől alul, felül. Satírozd úgy, hogy a két szín fedje egymást. A szem végső intenzitását a jól megválasztott szempillaspirál zárja. Próbáld ki a Volum’Express Colossal Cat Eyes szempillaspirált. Rafináltan dús és ívelt vadmacska tekintet azonnal. A természetes, nap csípte hatás kedvéért válaszd az Affinitone Blush arcpírosítót. Nappal a hidratált érzékien puha ajkak eléréséhez, használd a méznektárban gazdag, fényvisszaverő textúrájú Water Shine ajakrúzs 140-es Juicy Bubblegum árnyalatát. Este, akár a rúzsra rátéve válaszd a Water Shine Carats 113-as Rose Sparkle kifinomult és magas fényű szájfényt. Tökéletes kiegészítője- e fenséges sminknek, ha nappal a Colorama körömlakk 70-es Ballerina, este a 94-es Ultra Violet árnyalatát választod.

Kapcsolódó bejegyzések