Post Image

BRÉKING: MEGÉRKEZETT A TOM FORD SMINK KOLLEKCIÓ!

Rúzs & Más / 2019-07-16

Végre itthon is kaphatók a csodaszép Tom Ford luxus dekorkozmetikumok – egyelőre online, majd ősztől a Douglas kiemelt üzleteiben is. A Tom Ford Summer Soleil kollekcióval napbarnított, ragyogó hatást érhetünk el. Fedezd fel a kollekcióban található cushion compact alapozót, bronzisítókat, highlightereket, magas fényű rúzsokat (a nyitóképen)!

Tom Ford, makeup, smink kollekció, soleil, douglas, limitált, rúzs és más

Rúzs kollekció

A világhíres dizájner számára nem létezik drámaibb kiegészítő a tökéletes ajkaknál. Az ajak az arc középpontjában van, ereje pedig abban rejlik, hogy a nő teljes kinézetét meg tudja határozni. Minden egyes árnyalatot Tom Ford a tökéletes sminkről alkotott modern elképzelése ihletett. A ritka és egzotikus összetevők, mint a szójabab kivonat, murumuru vaj és kamillaolaj ultra-krémes textúrát alkotnak és gondoskodnak a hihetetlenül könnyű, egyenletes felvitelről. A különleges eljárással készült pigmentek gyönyörű árnyalatokat és hosszan tartó fedést biztosítanak.

Tom Ford, makeup, smink kollekció, soleil, douglas, limitált, rúzs és más

Szemöldök formázás

A szemöldök meghatározó karaktere az arcnak. A Tom Ford Brow Sculptor szemöldökceruza egyedülálló kialakításának és ferde végének köszönhetően könnyen formázhatod szemöldökeid vékony vagy vastagabb vonásokkal. Tökéletes és egyben természetes formát alakíthatsz ki a sörtés fésű segítségével. Az igazi “Tom Ford look” elkészítéséhez elengedhetetlen a szimmetrikus, definiált szemöldök. A Fiber Brow Gel segít feltölteni a szemöldök hiányzó részeit, természetes hatást nyújt.

Ultra-pigmentált szemhéjfestékek

Az Eye Color Quad szemhéjfestékek négy gazdag, ultra-pigmentált árnyalatot tartalmaznak. Segítségével különböző sminkeket készíthetsz, a kifinomult és természetes szemektől kezdve egészen a csábító, füstös tekintetig. A Cream Color For Eye intenzív, ultra-pigmentált, hosszan tartó krémes szemhéjfesték egész nap – és ha kell, egész éjjel – gondoskodik a sugárzó tekintetről.

Tom Ford, makeup, smink kollekció, soleil, douglas, limitált, rúzs és más

Fedezd fel a teljes kollekciót: www.douglasshop.hu

BRÉKING: MEGÉRKEZETT A TOM FORD SMINK KOLLEKCIÓ!
5 (100%) 4 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések