Post Image

BŐRTISZTÍTÁS A VÉDELMI VONAL MEGÓVÁSA MELLETT

Rúzs & Más / 2020-04-09

Mostanában sok szó esik bőrünk tisztántartásáról: az egyetlen biztos módja a vírustól való szabadulásnak az alapos kézmosás. Ugyanakkor fontos a test alapos lemosása is, a gyakoribb zuhanyzás – például amikor bárhonnan hazajövünk, javasolt azonnal lezuhanyozni és ruhát cserélni. Ha arcunkhoz is hozzáértünk, amire igen nagy az esély, az arc bőrét is mossuk le szappannal!
Tudjuk azt is, hogy az antibakteriális szappanok nem hatékonyak a vírus, csupán a baktériumok ellen – viszont erősen szárítják a bőrt. Épp ezért az orvosok sima szappant javasolnak az alapos és gyakori kézmosáshoz. Amiről nem sok szó esik: a sok mosakodással lemossuk magunkról a bőr természetes védőrétegét, amelynek többek közt az a szerepe, hogy távol tartsa tőlünk a kórokozókat. A védőréteg újjáépüléséhez időre van szükség, mialatt sokkal jobban ki vagyunk téve a fertőzéseknek.

Mi tehetünk ez ellen? Válasszunk olyan, gyengéd tisztítót, ami alaposan tisztít, ugyanakkor nem bántja a bőr barrier rétegét!

A Nu Skin Body Bar bőrbarát szappan valójában egy szappanmentes tisztító tömb, ideális arca és testre. Nem hagyja, hogy a bőr kiszáradjon,  használata közben aloe verával és jojobával hidratál. A természetes grépfrút-kivonat friss illatát hosszan érezhetjük a bőrön. Kapható egyesével fehér műanyag tartóban vagy 5 db-os utántöltő csomagban.

nu skin, body bar, szappan, szappanmentes, tisztító, bőrtisztítás, barrier, védőréteg, kímélő, gyengéd, rúzs és más, tusolás, epoch

A Nu Skin Body Cleansing Gel szappanmentes tusfürdő zselé gyengéd habja alaposan tisztít. Kellőképpen gyengéd a napi akár többszöri használathoz is. Aloe vera és gondosan összeválogatott növényi kivonatok keveréke (indiai orgona, kamilla, körömvirág, levendula és rozmaring kivonat) teszi különlegesé ezt a tusfürdő zselét, mely családi kiszerelésben is elérhető, hogy a család minden tagjának biztosítsa a frissességet és kényelmes bőrérzetet. Kézmosáshoz is kiváló, kellemesen enyhe illatú. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

nu skin, body bar, szappan, szappanmentes, tisztító, bőrtisztítás, barrier, védőréteg, kímélő, gyengéd, rúzs és más, tusolás, epoch

A Nu Skin Liquid Body Bar a száraz bőrtípussal rendelkezők kedvence lesz: más tusolás közben gondoskodik a bőrápolásról hidratáló összetételének köszönhetően.  Miközben a krémes, szappanmentes készítmény hatékonyan eltávolítja a koszt, a zsírt és a szennyeződéseket, grépfrút frissítő aromája ejti rabul érzékeinket.
A bőrkondícionáló összetétel hatékony, mégis gyengéd tisztálkodási élményt biztosít.

A legkisebbeknek az Epoch Baby Hibiscus sampon és tusfürdő remek választás. A könnymentes összetétel ősi bölcsességet rejt! A bőrnyugtató zabolaj, feketebodza és körömvirág kivonat mellett egy különlegesség található benne.
Az ősi közösségek régóta használnak különleges virágokat és növényeket a gyermekek fürdetésekor. Az Epoch Baby Hibiscus Hair and Body Wash hibiszkuszvirág kivonatot tartalmaz, amelyet a dél-ázsiai ősi kultúrákban hidratálásra, valamint a fejbőr tisztítására és karbantartására alkalmaztak. Az összetétel kipróbált és megbízható ősi gyógynövényi megoldást kínál, amelyet a vezető etnobotanikusokkal végzett közös munka tökéletesít. Ez a gyengéd, hatásos termék olyan testápolást kínál kisgyermekünknek, melynek hatását az idő már bizonyította. Hab a tortán, hogy megvásárlásával segítséget is nyújtunk, hiszen minden egyes  Nu Skin Epoch termék megvásárlásával a cég  0,25 USD-t adományoz a Nu Skin Force for Good Foundation (Nu Skin Jobbító Erő Alapítvány) javára.

nu skin, body bar, szappan, szappanmentes, tisztító, bőrtisztítás, barrier, védőréteg, kímélő, gyengéd, rúzs és más, tusolás, epoch

 

Kapcsolódó bejegyzések