Post Image

KIPRÓBÁLTUK, AJÁNLJUK: VISSZA A GYÖKEREKHEZ!

Rúzs & Más / 2018-08-15

Ugyan fiatalabbak nem leszünk, de bőrünk lehet szebb és frissebb a kor előrehaladtával is – legalábbis ha eleget és a megfelelő módon törődünk vele. A The Body Shop ezúttal is a természet erejét hívta segítségül új, feszesítő és formáló Roots of Strength termékcsaládjuk életre hívásához. A természetes hatóanyagok erejét kiaknázandó a hagyományos kínai gyógyászattól inspirálódtak. A kínaiak évszázadok óta használnak különféle gyökereket a bőr ápolására. A kínai gyógyászat fontos immunrendszer erősítő csodaszerei lettek a Roots of Strength termékcsalád fő alapanyagaivá, hogy erősebbé, feszesebbé és kontúrosabbá tegyék az arcbőrt.

Roots of Srenghts, The Body Shop, gyökerek, rúzs és más

A TERMÉSZETBŐL NYERT  ÚJ FESZESÍTŐ ÉS FORMÁLÓ

A gyökerek a leghatékonyabb erősítő és helyreállító tulajdonsággal rendelkező természetes  alapanyagok. Mélyen a földben nőnek, létfontosságú tápanyagokat biztosítva a növényeknek. A látható eredményekért bőrápolóinkat a leghatásosabb növények gyökereinek erejével gazdagítottuk.

GYÖMBÉR KIVONAT a zöldellő madagaszkári mezőkről

Bőrfeltöltő tulajdonságáról ismert. A The Body Shop fenntartható forrásból, helyi közösségektől szerzi be, akik generációk óta őrzik a hagyományos földművelés titkait.

GINZENG KIVONAT Jilin tartományból, észak-kelet Kínából

Feszesítő tulajdonságairól ismert. Kína egyik legnagyobb becsben tartott összetevője  A hegyek lábainál élő, helyi földművesek és földművelő közösségek termelik és kézzel szüretelik a The Body Shop számára.

RUSCUS KIVONAT Európa vad tölgyerdeiből

Stimuláló hatásáról ismert. A francia Quercus erdőben, Törökországban, Albániában és Bulgáriában honos. A helyi földművesek kézzel szüretelik a ruscus gyökeret a The Body Shop számára.

Közösségi kereskedelmi szójaolaj 
A  közösségi kereskedelemből származó szója olajat Gebana-ból  Brazíliából szerzik be, ahol a szója olajat GMO-mentes, organikusan termesztett szójababból állítják elő.  A Gebana szövetkezet több mint 350 családot foglalkoztat. 2006 óta dolgozunk velük, mert gazdálkodásuk fenntartható az nagyipari termesztéssel ellentétben, s organikus szóját termesztenek
A TELJES FESZESÍTŐ ÉS FORMÁLÓ ARCÁPOLÓ RUTIN

1.FESZESÍTŐ ESZENCIA

Ez a mindennapi rutin részeként használt eszencia az arctisztítás után alkalmazandó, hogy felkészítse és aktiválja a bőrt a rutin további lépéseire. Tökéletesen könnyed és hidratáló egyszerre.

Roots of Srenghts, The Body Shop, gyökerek, rúzs és más

2.FESZESÍTŐ SZÉRUM

A feszesítő szérum könnyedén olvad a bőrbe, így az hidratált lesz, simább, feszesebb és erősebb. 99 % -ban természetes alapanyagokból készült.

3. FESZESÍTŐ ARCKRÉM

Ez a selymes krém rendkívül gazdag, mégsem olajos és zsíros. Friss és fűszeres illatával, frissítő formulájával segít a bőrnek, hogy feszesebb és élettelibb legyen.

roots of strenghts, the body shop, rúzs és más

KIPRÓBÁLTUK, AJÁNLJUK: VISSZA A GYÖKEREKHEZ!
5 (100%) 1 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések