Post Image

BŐRSZÉPÍTŐ DEZODOR – AZ MEG MI? MUTATJUK!

Rúzs & Más / 2019-09-25

A mai nőknek már mások az elvárásai, mint korábban. Egy kozmetikum nem elég, ha egyvalamire jó, hanem számos követelményt támasztunk iránta. Így például egy dezodor esetében is kevés, ha csupán izzadásgátló funkciót lát el – emellett azt szeretnénk, hogy a hónalj érzékeny és igénybevett bőrfelületét ápolná és karbantartaná. Ezt szem előtt tartva, a NIVEA megalkotott valamit, amivel megkoronázhatjuk a testápolási rituálénkat: a NIVEA Deo Beauty Elixirt az első dezodor értékes tejkivonattal, vitaminokkal és ásványi anyagokkal gazdagítva. Összetételénél fogva táplálja, védi és széppé varázsolja a hónalj érzékeny bőrét, még szőrtelenítés után is.

LÁGY. SELYMES. GYÖNYÖRŰ.

A formula annyira gyengéd a bőrhöz, hogy azonnal selymessé varázsolja azt, közvetlenül a szőtelenítés után is. A gyorsan felszívódó tejkivonat a bőrrel érintkezve azonnal kifejti hatását, segíti a bőr nedvességtartalmának megőrzését, egyúttal az irritáció jeleinek enyhítésében is hatékony megoldást jelent. Ez a speciális bőrápoló összetétel teszi lehetővé, hogy a bőr selymes tapintású, egészséges és természetesen szép legyen. Igazán felszabadító érzés, hogy amikor felemeljük a karunkat, a hónaljunk is szép és ápolt – nem kell többé takargatni!

Olyan, akár egy szépségelixír, amelynek pillekönyű formulája akár 48 órán át tartó izzadásgátló védelmet is biztosít. Teszi mindezt alkohol nélkül!

NIVEA, beauty elixir, beautyfiyng deo, dezodor, alkoholmentes, bőrápoló, bőrszépítő, dezodor, rúzs és más, deomilk

SENSITIVE

Bőrgyógyászok ajánlásával – még érzékeny bőrre is javasolt. 0% alkoholtartalommal, 70%-kal több bőrápoló összetevővel, tejkivonattal, vitaminban és ásványi anyagokban gazdag összetétellel.

Egyedi illatát, mely egy virágoskert hangulatát idézi, a fehér virágoknak köszönheti, amit kiegészít a zöld levelek enyhe illata.

 

NIVEA, beauty elixir, beautyfiyng deo, dezodor, alkoholmentes, bőrápoló, bőrszépítő, dezodor, rúzs és más, deomilk

FRESH
Speciális formula, a hosszantartó frissesség érzéséért. Friss és száraz bőrt biztosít 48 órán keresztül, izzadság és kellemetlen testszagok nélkül. Tiszta, üde,
enyhén virágos illatától úgy érezheted magad, mintha most ugrottál volna ki a zuhany alól. Garantáltan felfrissít.

Kapcsolódó bejegyzések