Post Image

BÍZHATUNK DAVID BECKHAM ÖSZTÖNEIBEN!

Rúzs & Más / 2017-04-25

12 évvel a nagysikerű Instinct illat bevezetése után David Beckham folytatja a hagyományokat és bemutatja legújabb, vibrálóan friss illatát, a Made of Instinct parfümöt.

Bízz az ösztöneidben!

David Beckham egy sportlegenda, stílusikon, üzletember és odaadó apa. Kivételes sikereit veleszületett tehetségének köszönheti, mely megingathatatlan elkötelezettséggel és kemény munkával párosul. Bárhonnan is nézzük az életét, mindenhol megmutatkozik az a ritka képessége, hogy megérzéseire összpontosítson, hallgasson ösztöneire és eltökélten kövesse kitűzött céljait. A Made of Instinct illat kitűnően tükrözi egyéniségét, mentális erejét.

Az új illat bevezetése kapcsán David így nyilatkozott: “Mindig csodáltam azokat az embereket, akik képesek keményen dolgozni és kitartanak, amíg el nem érik a kitűzött célt. Ez a tulajdonság inspirált, amikor a Made of Instinct illatot terveztük. Remélem, hogy a közönség kedvelni fogja az új parfümöt.“

David Beckham Made of Instinct

Vibráló elegancia

Az illatot Elise Benat,(Firmenich) kreálta. A Made Of Instinct aromás illat, mely kifejezi David energiáját és karizmáját. Elise Benat fenyőgyantát is kevert az alkotó elemekhez, mely férfiasságot sugall és felidézi a fenyőfát, ami a kitartás és állóképesség szimbóluma.

Az illat figyelemfelkeltő ragyogó jegyekkel nyit: lédús grapefruit, kömény és csillaggyümölcs friss hármasával. Ez készíti elő a férfias és vibráló szívillat kibontakozását, melyben roppanós, zöld ibolyalevelek és zsálya együttesét pink bors tartja egyensúlyban. Az illat lecsengésében kasmír vadsága, és fenyőgyanta zöld jellegű balzsamossága friss, férfias eleganciával ruházza fel a kompozíciót. Végül a moha puhasága mély földes tónust ad az illathoz, kifinomult harmóniát hozva létre.

David Beckham Made of Instinct

Frissesség és erő hatja át

Felidézve az eredeti Instinct vonalat, a Made of Instinct követi a dizájnt, de most vibrálóan kék alapszínt kapott, melyet ezüst egészít ki, kifejezve az illat erejét és frissességét. A laposüveg formájú palack ragyogó égszínkékben pompázik, a mágneses, ezüst színű kupak és grafikai elemek modern, trendi külsőt biztosítanak. Az egész csomagolásból árad a vagány férfiasság, igazán időtálló darab.

A kampány

A magával ragadó reklámkampányban megmutatkozik David erős karaktere. A hatásos kampányfotón arcán mélységes elkötelezettséggel néz a kamerába, fény-árnyék játéka emeli ki alakját.
Mutassuk meg a világnak, milyen fából faragtak! Fedjük fel belső erőnket, bátorságunkat David Beckham új illatával: Made of Instinct.

 

Terméksor:
David Beckham Made of Instinc EDT 50 ml, javasolt fogyasztói ára: 9999.-Ft
David Beckham Made of Instinc DNS 75 ml, javasolt fogyasztói ára: 3199.-Ft
Parfümőr: Elise Benat from Firmenich

Kapcsolódó bejegyzések