Biobaza újdonságok

Zsolesz / 2016-04-16

Az új golyós dezodorok nem tartalmaznak alumíniumot, alumíniumsót, alkoholt, mesterséges színezéket és mesterséges illatanyagot.

 

A BIOBAZA MEN deok nem tömítik el a pórusokat, ezért engedik a bőrt lélegezni. A 99%-ban természetes összetevőket tartalmazó dezodorokban elsősorban a zsálya és az olívaolaj dominálnak, a dezodorok gyengédek a bőrhöz és nem hagynak foltot a ruhán. Normál valamint érzékeny bőrűek egyaránt használhatják. A pacsuli, a menta, a babérlevél és a bergamott olyan illatok, amelyek kellemes érzést kölcsönöznek egész nap és hatékonyan védenek a kellemetlen szagoktól, és ennek köszönhetően a természetes frissesség érzését nyújtják.

BIOBAZA férfi dezodorok – A természetes frissesség érzése 3 frissítő illatban:

BLACK ENERGY – Érezzük a frissességet az illatos zöld növényeknek köszönhetően! Az erőteljes pacsuli és a frissítő menta illatával véd a Black Energy a kellemetlen testszagoktól.

POWER-UP – Ébresszük fel érzékeinket citrusos illatokkal! Power-up természetes energiával és az egész napos frissesség érzésével kényeztet!

COOL DOWN – Megbízható frissesség minden helyzetben. Gyengéd a bőrhöz, a Cool Down hatékonyan véd és semlegesíti a szagokat.

A Biobaza deok ajánlott fogyasztói ára:
1199 Ft


BIOBAZA férfi tusfürdők – A természetes tisztaság érzése 2 frissítő illatban:

BLACK ENERGY – Innovatív formulája aktívszénnel valamint a pacsuli, babér és menta csábító eszenciájával energizálja a testet és a lelket. A dús hab apró szénszemcsékkel mélyrehatóan tisztítja bőrt, segít megakadályozni a pattanásokat és a zsírosodást. A tusfürdő B5 provitamint is tartalmaz, a gél ideális a mindennapos hajápolásra is.

INSTANT DETOX – Természetes formulája gazdag zöld tea-, olíva- és gyömbérkivonatban, ezért tisztítja a bőrt, serkenti regenerálódását és frissességet kölcsönöz neki. Az aktív szén egyensúlyban tartja a bőrt és gátolja a pattanások kialakulását. A szegfűszeg illata serkent, frissíti és revitalizálja a bőrt.

A Biobaza férfi tusfürdők ajánlott fogyasztói ára: 1199 Ft

A Biobaza készítményei a dm üzletekben kaphatók.

Kapcsolódó bejegyzések