Bio-szálakkal A-ból V-ve

Zsolesz / 2013-06-06

“A már ismert szálas (angol: thread) technikák, liftingek új generációja abban tér el az eddig alkalmazott száltechnikákhoz képest, – tudjuk meg Dr. Papp Ildikótól, a Körúti Orvosi Centrum vezető orvosától – hogy vágás nélkül végezhető a beavatkozás, nincs kockázata annak, hogy a szál elszakad, vagy a szálat nagyon meghúzzák és túlfeszülnek a szövetek. Az izmokat nem kell elmozdítani a helyükről ahhoz, hogy a szálakat az orvos elhelyezze a bőrben, azok nem láthatóak sem a kezeléskor, sem később. Nincs gyógyulási idő, a beavatkozás egy ebédidős beavatkozásként elvégezhető, a páciens azonnal visszatérhet teendőihez a kezelés végeztével. Mellékhatása nem jellemző, ritkán apró bevérzés azonban lehetséges.”

 

Az egy-másfél órás , helyi érzéstelenítéssel történő beavatkozás 1,5-2 év után megismételhető, addig hatását folyamatosan fejti ki és 2 év elmúltával sem következik be látványos visszaesés a kezelt területen. A bio-felszívódó szálak hatása nem múlik el, mert intenzíven működteti a sejteket az első pillanattól fogva. Ennek hatására újabb rugalmas rostok és kollagén termelődik, mellyel a kezelt bőr kontúrozott lesz és fiatal marad.

A felszívódó varratokhoz hasonló bio- és antimikrobiális szálak anti-aging hatásúak. A beavatkozás PGA (poliglikolsav) multifil és PDO (polidoxanon) monofil szálakkal történik. A bio-felszívódó szálas kontúrozás hármas hatással van a bőrre.

Kontúrozás – legyen szó arcvékonyításról, az ideális háromszögforma kialakításáról (A-ból V-t!), feszességét vesztett felkarról, a zsírvesztés miatt bekövetkező lógó bőrről az arc, nyak (toka is), mellek, has, fenék, combok és vádli területén is.

Bőrmegújítás – a tű és a bioszálak mikro sérüléseket okoznak a bőrben, melynek hatására fokozódik a saját sejtek termelődése, aminek eredményeképpen sokkal feszesebbé válik a bőr. A rugalmas rostok és a kollagén termelődésének beindításával a bőr megújul.

 

A bio-felszívódó szálas kontúrozást lehet, sőt szükség esetén ajánlott egyéb kezelésekkel kombinálni, elsősorban hialuronsavas vagy saját zsírral történő feltöltéssel. A már jól ismert hialuronsav kiváló vízmegkötő hatásának, a saját zsír az őssejt és növekedési faktor tartalmának köszönhetően azokon a területeken ajánlott, ahol a kontúrozást egy kis feltöltő anyaggal lehet még szebbé tenni, vagy volument (térfogatot) szeretnénk növelni az elfogyott, leapadt zsír pótlására (pl. a szem alatti karikáknál, orca feltöltésénél). A beavatkozás eredménye olyan egyéb kollagén indukciós eljárásokkal fokozható, mint a dermarolleres kezelés, a PRP Drakula terápia, kémiai peeling vagy a frakcionált lézeres kezelés. A Bio-felszívódó szálakkal végzett arckontúrozás ára 300 000 Ft. Bővebb információ: www.korutiorvosicentrum.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kapcsolódó bejegyzések