Betekintés Nu Skin kulisszái mögé

Zsolesz / 2014-01-22

Elsősorban azért mentem, hogy meghallgassam Scott B.Ferguson előadását, aki egyenesen Utah államból, a Nu Skin kutatási és fejlesztési központjából érkezett , ahol  12 éve dolgozik egy kutatócsoport élén.  A doktor olyan élvezetesen beszélt, mint egy profi showman, érdekes háttérinformációkat osztott meg a legfrissebb kutatásaikról – például azt a felfedezésüket, hogy a bélrendszerben is működnek a nyelven találhatókhoz hasonló keserű íz receptorok, melyeknek az étvágy szabályozásában van jelentőségük. Vagy például olyan különleges hatóanyagokról hallhattunk, mint a fűszersáfránybibe-kivonat, amelyet új TR90 súlykontroll programban alkalmaznak. Azt hiszem a TR90-ről még sokat fogunk hallani, mivel egy működő, új megközelítésű modellről van szó: a 90 napos alapanyagcserét fokozó, zsírégetést elősegítő, az étvágyat kordában tartó, ugyanakkor az izomtömeget kímélő programmal Ferguson professzor mindössze 9 hónap alatt 22 kg-ot adott le (ezalatt kétszer végezte el a 90 napos kúrát)! Állítását az elmúlt két nyaralásán készült családi fotóival támasztotta alá – megkapó őszinteséggel.

 

Azt is megtudhattuk tőle, hogy a magyar márkaképviselők világelsők – az egyesült államokbelieket is megelőzve – a Nu Skin speciális gépi, egyperces bőrkarotinoid mérések számát tekintve. (Hiába, kicsi, de elszánt nemzet a miénk!)

Az előadás után beültem az imént említett szkennelésre – egy kis gép leolvasójához érintve a tenyerünket fény derül életmódbeli szokásainkra. Bár ne tettem volna, a Nu Skin gépe előtt nem maradt titokban, hogy alig eszem zöldséget és gyümölcsöt (ígérem, jobb leszek!).

A TR90-ről a Rúzs-on részletesen is beszámolunk nemsokára.

A Nu Skin kutatási és fejlesztési központja Utah államban

Kapcsolódó bejegyzések