Post Image

BESZÉLJÜNK A PIGMENTFOLTOKRÓL ÉS A HALVÁNYÍTÁSUKRÓL!

Rúzs & Más / 2022-12-29

Az egyenetlen bőrszín és a sötét foltok akár tíz évet is öregíthetnek a megjelenésünkön, ráadásul ez a makacs bőrprobléma, melytől kifejezetten nehéz megszabadulni, egyre többeket érint világszerte. A NIVEA újdonsága azonban egy bizonyítottan hatékony megoldást ad a kezünkbe. Az új Cellular Luminous630® termékcsalád 10 év kutatás eredményeit összegzi!

Hogyan keletkeznek a pigmentfoltok?

A hiperpigmentációt, a bőrön keletkező sötét elszíneződéseket a felhalmozódott melanin, vagyis a bőrünk színéért felelős pigment okozza. A barna foltok kialakulásának oka lehet genetikai hajlam, de a leggyakoribb ok a napsugarak és az UV-sugárzás bőrre gyakorolt hatása. A napsugárzásnak kitett bőr melanintermeléssel védekezik, amely egyenetlenül színezhet, és – különösen a kor előre haladtával – pigmenfoltokat okozhat. A hiperpigmentáció további oka lehet a hormonális egyensúlyhiány (például terhesség vagy menopauza alatt), gyógyszerszedés,  bőrgyulladás, de akné hegek nyomán is jelenhetnek meg foltok a bőrön.

Helló, ragyogó arcszín!

A NIVEA laboratóriumaiban egy évtizednyi kutatási tapasztalattal, 50 000 hatóanyag vizsgálatát követően, először sejttenyészeteken, majd 1000, különféle bőrtípust képviselő önkéntesen végzett szigorú tesztelés után a szakértők megtalálták azt a szabadalmaztatott összetevőt, amely igazán hatékony a sötét foltok biztonságos kezelésében és megelőzésében.

A Cellular Luminous630® mágnesként vonzódik a melanin felhalmozódásokhoz és a tirozináz enzim blokkolásával csökkenti a melanin termelését éppen ott, ahol arra a legnagyobb szükség van. Használatával hosszabb távon kiegyensúlyozottabbá válik a pigmentáció, egyenletesebbé a bőr tónusa. A sejtszinten működő Luminous630® a már meglévő pigmentfoltokat halványítja miközben megakadályozza az újabbak kialakulását. Már négy hét használat után szemmel láthatóak a változások, nyolc hét alatt felére csökkenti az elszíneződések intenzitását! A termékek rendkívül finom illata és kellemes állaga nyomán a bőr azonnal selymes tapintásúvá válik.

A NIVEA Cellular Luminous630® Pigmentfoltok Elleni Szérum a NIVEA legnagyobb hatékonyságú terméke a pigmentfoltok kezelésében. Hialuronsav tartalma hatékonyan aktiválja a bőrsejtek saját hialurontermelését, ezen kívül erős antioxidáns hatású E-vitaminnal védi a bőrt a szabadgyökök bőröregítő hatásaitól. Könnyű összetétele gyorsan és maradéktalanul felszívódik a bőrbe.

Nivea Luminous, pigmentfolt, pigmentfoltok, folthalvanyitas, nivea, luminous630, arcapolas, borapolas, ruzsesmas

NIVEA Cellular Luminous630® Pigmentfoltok elleni nappali krém FF50 a folthalványító Luminous630® komponens mellett vízmegkötő hialuronsavat valamint antioxidáns hatású E-vitamint tartalmaz. Magas és azonnal hatékony FF50 UV-szűrőkkel megakadályozza a napfény okozta pigmentfoltok kialakulását és a bőr öregedését. Enyhén mattítja a bőrt, diszkrét finom illatával, bársonyos textúrájával használata kényeztető élmény.

Nivea Luminous, pigmentfolt, pigmentfoltok, folthalvanyitas, nivea, luminous630, arcapolas, borapolas, ruzsesmas

Kapcsolódó bejegyzések