Post Image

BEMUTATOM AZ ARCBŐRÖM TRÉNERÉT, A MACIT!

Rúzs & Más / 2021-01-19

Nemrég számoltam be egy cikkemben arról a Rúzs és Más-on, hogy Magyarországra is rendelhető a “macifüles” arcmasszírozó készülék, a FOREO BEAR. Most pedig elmesélem, milyen érzés vele a bőrápolás és mit tud, mert a FOREO Magyarországnak köszönhetően alkalmam lett kipróbálni és használni.

Ez a kis intelligens masszírozó készülék ötvözi a mikroáram és a szónikus pulzálás pozitív hatásait – ez utóbbiak már a FOREO LUNA arctisztítók révén ismerősek lehetnek. A hangsebességgel történő rezgések serkentik a bőr mikrokeringését, vagyis javítják a sejtek életfunkcióit, ezért a bőr rögtön frisebbé, ragyogóbbá válik. Emellett segítik a nyirokáramlást, ami a méregtelenítést fokozza. A mikroáram pedig azon felül, hogy stimulálja a sejtműködését és segít az izmok regenerálódásában, elősegíti a hatóanyagok bőrbe juttatását – nem kell tőle megijedni, mert egy a készülékben alkalmazott modern technikának köszönhetően még annyira sem kellemetlen, mint a kozmetikusnál. A FOREO BEAR anti-sokk rendszere gondoskodik a fájdalommentes használati élményről, ugyanis ultra-intelligens szenzorok másodpercenként 100x mérik be bőrünk elektromos ellenállását; a készülék pedig a mért értékek szerint szabályozza a mikroáram intenzitását, így valóban testreszabott kezelést kapunk.

Mackó bevetésen

Első lépésben a FOREO Applikációval kellett megismertetnem az új eszközt – ez egyetlen gomnyomással működött. Majd kiválasztottam a kezelések (Treatments) menüpontot ezután pedig az áram erősségét 5 féle fokozatból. A közepes erősséget választottam majd el is indult az én két perces programom. Először hagyott időt a szérum felvitelére, útmutatással arról, hogy hova/hogyan vigyem fel, hogy ki ne maradjon egyetlen bőrfelület sem. A kis készülék ezután elkezdett rezegni és ahogy az arcomhoz érintettem, finom bizsergéssel észleltem a mikroáramot is a fém golyókon, a maci “fülein” keresztül. A golyók távolsága optimális az orcák, homlok és különösen az állvonal masszírozására, nagyon kellemes érzés. Az applikáció útmutatása szerint masszíroztam és tértem át egyik bőrfelületről a következőre, a váltások időpontját a készülék egy pillanatnyi szünettel jelzi. Így biztosak lehetünk benne, hogy minden területet egyforma ideig kezelünk. Nagyon profi! 

foreo, bear, foreo bear, arcmasszírozó, mikroáramos, lifting, szonikus pulzálás, applikáció, okoskészülék, arcápolás, bőrfeszesítés, rúzs és más

Már néhány nap használat után az állvonalamon és nyakamon észlelem a változást, jobb a bőröm tartása, javul a feszessége. Azt hiszem jó barátok leszünk a Macival!

A macifej formájú készülék tehát a mikroáramos arclifting kezelést kombinálja a svéd beauty-tech márka védjegyének számító T-Sonic pulzálással, amely a bőr feszesítésének és a kontúrok élesítésének biztonságos és fájdalommentes módja. A használat során a mikrovezetékek kis feszültségű mikroáramot bocsátanak ki a “füleken” keresztül. Az elektromos stimulálás aktivizálja a sejtműködést, segíti az izmok önálló regenerálódását, melynek köszönhetően a bőr megemelkedik, tónusosabb és feszesebb lesz. A fülek közötti nagyobb távolság lehetőséget ad arra, hogy a nagyobb arc-felületeken is használhassuk, ugyanakkor a finom vonalakat is precízen kezelhetjük.

 

Rúzs és más tipp, ruzs es mas, tipp

Nem saját ötlet, de meg kell osztanom Veletek a Foreo Magyarország képviselőjével történt beszélgetésemet, mert hasznos:

Ha van FOREO UFO arcmaszkod, és a kezelés után nem szívódott fel teljesen a hatóanyaga vagy maradt még belőle a maszk csomagolásában, akkor a BEAR készülékkel érdemes a maradék szérumot a bőrbe bevinni. Ez persze más maszk esetében is működik, amelyeknek gél vagy vizes szérum állaguk van!

 

 

Kapcsolódó bejegyzések