Post Image

BEMUTATKOZIK A CETAPHIL: 70 ÉV TAPASZTALAT A BŐRÁPOLÁSBAN

Rúzs & Más / 2020-03-20

A vírus miatt beállt “rendezvényszünet” előtti utolsó sajtóesemény épp egy gyógyszertári márka, a Cetaphil sajtóbemutatója volt. Csodaszép, virágokkal gazdagon díszített helyszínen ismerhettük meg az érzékeny és problémás bőrök mindennapi minőségi bőrápolására készült termékeket. A Cetaphil® márka kozmetikai termékcsaládja, ahogyan mottójában is olvasható “Úgy kell a bőrödnek, mint egy pohár víz”. Ahogyan a szervezetünk meghálálja a mindennapos folyadékfogyasztást, úgy gondoskodik a bőrünk ápoltságáról és hidratálásáról a Cetaphil® márka komplex bőrápolási programja.

Cetaphil, gyógyszertári, arcápolás, érzékeny bőr, problémás bőr, bőrápolás, antiallergén, patikai, rúzs és más

A Cetaphil termékekről szerzett tapasztalatairól Osvárt Andrea színésznő és Szilágyi Molnár Szilvia blogger számoltak be, akik a márka hazai képviselői.

Mint megtudtuk, a Cetaphil® márka már több mint 70 éve nyújt segítséget az érzékeny vagy akár a problémás bőr ápolásában. A prémium bőrápolókat kifejezetten az érzékeny bőr mindennapos tisztítására és ápolására fejlesztették ki. Minden kozmetikum bőrgyógyászatilag tesztelt, többségük illatanyagmentes, tartósítószermentes és szappanmentes készítmény. A normál bőrtípustól a nagyon száraz, vagy akár bőrgyógyászati kezelést igénylő, problémás bőrre egyaránt kínál megoldást. Babák bőrére is használható készítmények is szerepelnek a kínálatban.

Cetaphil, gyógyszertári, arcápolás, érzékeny bőr, problémás bőr, bőrápolás, antiallergén, patikai, rúzs és más

A Cetaphil® márka 4 termékcsaládja színkódos kupakjáról könnyen beazonosítható:

Sötétkék: az érzékeny bőr tisztítására szolgáló készítmények

A Cetaphil® arclemosó a kombinált és a zsíros bőr mindennapos tisztítására javasolt készítmény. Az enyhén habzó lemosó gyengéden, mégis hatékonyan távolítja el a sminket, a szennyeződéseket, valamint a felesleg faggyút az arcbőrről. Nem szárítja a bőrt, megőrzi annak természetes nedvességtartalmát.

A Cetaphil® tisztító oldat gyengéd, szappanmentes, bőrgyógyászok által minden bőrtípusra, különösen száraz és érzékeny bőrre javasolt bőrlemosó. Alaposan és kíméletesen tisztít, eltávolítja a sminket és egyéb szennyeződéseket. Megakadályozza a bőr kiszáradását, megnyugtatja és bársonyossá teszi a bőrt. Az agresszív tisztító összetevőket tartalmazó szappanokkal ellentétben illatmentes és nem irritálja a bőrt, hanem megóvja annak természetes védőrétegét, és hozzájárul az egészséges pH-érték fenntartásához.

Cetaphil, gyógyszertári, arcápolás, érzékeny bőr, problémás bőr, bőrápolás, antiallergén, patikai, rúzs és más

Zöld: az érzékeny bőr hidratálására kifejlesztett kozmetikumok

A Cetaphil® hidratáló testápoló a normál és a száraz bőr ápolására javasolt készítmény, amely erősíti a bőr természetes védőfunkcióját. A könnyű állagú krém gyorsan beszívódik, nyugtatja a bőrt, kellemes és puha bőrérzetet biztosít. A testápoló illat- és lanolinmentes összetétele miatt különösen alkalmas a száraz és érzékeny bőr ápolására is.

A Cetaphil® 24 órás hidratáló krém a száraz bőr ápolására javasolt készítmény. Intenzíven hidratálja a száraz bőrt, segít megőrizni a bőr nedvességtartalmát és természetes védőrétegét. Puhává, bársonyossá és kellemes tapintásúvá teszi a bőrt. A krém igazoltan hosszan tartó hidratálást nyújt (24 órán át). Érzékeny és irritált bőr ápolására is alkalmas készítmény, amely általános bőrproblémák és bőrgyógyászati kezelések mellett is, a napi bőrápolási rutin részeként alkalmazható.

Cetaphil, gyógyszertári, arcápolás, érzékeny bőr, problémás bőr, bőrápolás, antiallergén, patikai, rúzs és más

A Cetaphil® intenzív hidratáló krém a nagyon száraz bőr ápolására javasolt készítmény. Egyedülálló ötszörös hidratáló ERC5 komplexet tartalmaz, amelyet kifejezetten a különösen száraz bőr hidratálására és védelmére fejlesztettek ki.
A gyorsan beszívódó krém öt összetevőből álló szabadalmaztatott ERC5 komplex formulájának köszönhetően intenzíven hidratál, és hosszan tartó, sima bőrérzetet biztosít. Olyan hidratáló összetevőket tartalmaz mint a shea vaj vagy a makadámdió olaj. Kiválóan alkalmazható napi bőrhidratálásra a teljes testfelületen, akár bőrgyógyászati kezeléseket követően is. A Cetaphil® intenzív hidratáló krém nem-komedogén, illatanyagokat nem tartalmaz és hipoallergén.

Világoskék: az atópiás bőrre, ekcémás jellegű bőrproblémákra kifejlesztett Cetaphil® RestoraDerm termékcsalád

A Cetaphil® RestoraDerm hidratáló testápoló az atópiás bőr mindennapos ápolására javasolt készítmény, amely segít helyreállítani a bőr természetes védőrétegét. Klinikailag bizonyított, hogy a Cetaphil® RestoraDerm hidratáló testápoló csökkenti az atópiás bőr kellemetlen tüneteit, hatásosan csillapítja a bőrszárazságot és a viszketést.

A Cetaphil® RestoraDerm tusfürdő az atópiás bőr kíméletes tisztítására és ápolására javasolt készítmény. Klinikailag bizonyított, hogy a mindennapos használatra szánt Cetaphil® RestoraDerm tusfürdő nem irritálja és nem szárítja a bőrt.

Cetaphil, gyógyszertári, arcápolás, érzékeny bőr, problémás bőr, bőrápolás, antiallergén, patikai, rúzs és más

Lila: a Cetaphil® DermaControl és SpotControl termékeket az aknéra hajlamos bőr számára fejlesztették ki,
melyek bőrgyógyászati kezelés mellett is alkalmazhatóak!

A Cetaphil® DermaControl habzó arclemosó egy szappanmentes, hipoallergén, nem-komedogén készítmény, amely az aknéra hajlamos bőr mindennapos tisztítására javasolt. A Cetaphil® DermaControl habzó arclemosó összetevőit az aknéra hajlamos bőr tulajdonságainak figyelembevételével gondosan választották ki. Mattító hatású cinket tartalmaz, amely segít megelőzni a bőr fényes csillogását.

A Cetaphil® SpotControl hidratáló arckrém SPF 30 egy illatmentes, nem-komedogén, aknéra hajlamos bőr esetén mindennapos arcápolásra javasolt fényvédő krém, amely hidratálja az arcbőrt. A Cetaphil® SpotControl hidratáló arckrém SPF 30 összetevőit az aknéra hajlamos bőr tulajdonságainak figyelembevételével gondosan választották ki.

Cetaphil, gyógyszertári, arcápolás, érzékeny bőr, problémás bőr, bőrápolás, antiallergén, patikai, rúzs és más

• Mattító hatású cinket tartalmaz, amely megelőzi a bőr fényes csillogását
• A szabadalommal védett ceramid technológia segíti helyreállítani az arcbőr természetes védőrétegét.
• Széles spektrumú fényvédelmet biztosít az UV-A és UV-B sugarak károsító hatásával szemben.
• Használható önmagában vagy bőrgyógyászati kezelések kiegészítéseként is a bőrszárazság, bőrpirosság, viszkető bőr, érzékeny bőr, égő-maró érzés és a fényérzékenység csökkentésére.

Kapcsolódó bejegyzések