Post Image

BEMUTATJUK A MAGYAR MÁRKÁK ALAPÍTÓIT I. – FELLER ADRIENNE

Rúzs & Más / 2018-01-01

Amikor a tégelyen szereplő márkanév mögött nem egy nagyvállalat, hanem egy valós személy áll, biztosak lehetünk benne, hogy valami különlegessel van dolgunk. Mert a név kötelez! A kozmetikai márkák nagyasszonyai legendás hírnévre tettek szert – a szépségápolási készítmények rajongói bizonyára tudnak néhány dolgot a magyar származású Estée Lauderről, biztosan hallottak legnagyobb versenytársáról, a márkáját szintén az Egyesült Államokban megalapító Elizabeth Arden-ről, a professzionális testkezelések francia letéteményeséről, Jeanne Piaubert-ről, vagy a német kozmetikusról, Rosa Graf-ról, akiknek a nevei a minőség zálogaként több mint fél évszázada fémjelzik a márkáikat. Magyarországon elsőként a növényi kozmetikumok királynéjának, Ilcsi néninek a neve vésődhetett a retinánkba. Bár ő már nincs köztünk, az országos hírnévnek örvendő márka a fia irányítása alatt megkezdhette hódító útját a tengerentúlon. Ám Ilcsi néni nyomában már felnőtt egy új, lelkes és tehetséges generáció, amelynek képviselői szintén ennek a szép hivatásnak szentelik az életüket és gyermekükként nevelgetik saját kozmetikai márkájukat.
Sorozatunkban bemutatunk négy csodálatra méltó hölgyet, akik megvalósították álmukat és létrehoztak egy-egy különleges, világszínvonalú hazai márkát, amelyre mindannyian büszkék lehetünk! (A teljes cikk a Marie Claire októberi lapszámában volt olvasható) 

Luxuskozmetikumok a lélekre ható természet jegyében

Feller Adrienne közel 30 éves szakmai múltra tekint vissza. Külföldön, a legnívósabb iskolákban tanult ezt követően nemzetközileg elismert szépségterapeuta és aromaterapeuta tutorként megalapította a Panarom Aromaterapeuta Intézetet, majd az Adrienne Feller Szépségterapeuta Akadémiát. Intézeteiben egyedülálló szemléletét, egyénre szabott, kreatív kezelési metódusát és különleges, illóolajokra és gyógynövényekre épített termékeinek professzionális felhasználását oktatják a kozmetikusoknak egészen mester szintig. Hallgatóik közül ma már sokan a magyar szépségipar meghatározó személyiségei.

Adrienne Feller

„A természet és a gyógynövények iránti tiszteletemet és rajongásomat az őseimtől kaptam örökségül. Üknagyapám gyógyító ember volt, aki egy vakcina feltalálásáért az Orvos előnevet kapta, királyi és császári elismerésként. Dédnagyanyám ismerte a füvek minden titkát és azokat az egészség mellett a szépség szolgálatába is helyezte. Nagyapám olajütő malmában különleges olajok születtek, melyeknek híre messzire szállt. Én ebben az örökségben nőttem bele. Mindig is tudtam, hogy emberekkel szeretnék foglalkozni, hogy jobbá, szebbé tegyem az életüket. 20 évvel ezelőtt, a termékeim megálmodásakor is ez a szenvedély mozdította meg a lelkemet az alkotás irányába. Olyan szépítő szereket kívántam életre hívni, melyek nemcsak a bőrt, de a lelket is megszólítják, gyógyítják. – vallja a márka megalapítója.

Feller Adrienne több évtizedes megfigyelésen alapuló meggyőződése, hogy a szépség kulcsa a lélekben rejlik, hogy a szépség a lélekben megteremtődött harmónia tükröződése. Éppen ezért termékei egyszerre nyújtanak megújulást és hatékony megoldást a bőr, a test, valamint a lélek számára. Adrienne hitvallása, hogy a bőr szépítésére kizárólag élő, természetes anyagok képesek; az életet, a megújulást szolgáló kozmetikumok csak élő anyagokra épülhetnek. Termékei lelkét az illóolajok adják. Az illóolajokkal való gyógyítás és szépítés az információs medicina részét képezik, tudományos kutatások bizonyítják, hogy az illóolajok pozitív változást képesek létrehozni a sejtekben, ezáltal megújulásra késztetve azokat.

Adrienne Feller Aromazen arcolaj

Az ADRIENNE FELLER luxusminőségű, natúrkozmetikai termékek kizárólag természetes, alapanyagokból, hazai gyártásban készülnek. Különleges hatásuk a bevizsgált 100 százalékos tisztaságú illóolajokban, a friss hajtásokból készült hazai mezőkön gyűjtött növényi kivonatokból készített elixírekben és a magyar termálvíz erejében rejlik.
Az első Adrienne Feller „flagship store” az elmúlt év végén nyílt meg Budapesten. Közel 20 éve tartó organikus fejlődés eredményeként egy családi vállalkozásból jött létre a Panarom, majd az Adrienne Feller, mely ma már saját termelői hálózatából gyűjti be a gyógynövényeket és saját üzemében, évente megújuló receptek alapján készíti luxusminőségű termékeit.

Adrienne Feller Rose Deluxe tápláló krém

„Az életem célja, hogy a termékeimen keresztül enyhülést, harmóniát és szépséget adjak az embereknek. Addig tegyem mindezt, amíg szenvedéllyel teszem, mert csak így születhet belőle éltető erő. Abban a pillanatban, amikor ezt már nem érzem, váltani fogok, és az alkotó erőmet másfelé fordítom.” –  Feller Adrienne

Adrienne Feller HUngarian Spring hidratáló fluidum

Kapcsolódó bejegyzések