Post Image

BARNASÁG RÁNCOK ÉS EGYÉB AGGÁLYOK NÉLKÜL

Rúzs & Más / 2018-06-06

Sütkéreznél a szabadban, de aggódsz a napfény bőröregítő hatása (photoaging) és a ráncok megjelenése miatt? Élvezd a napsugarak simogató melegét kompromisszumok nélkül! Az Eucerin legújabb innovációja, az Eucerin Sun Photoaging Control testre használható naptej amellett, hogy professzionális fényvédelmet biztosít a nyári programok idején, hyalurontartalmának köszönhetően hatékonyan veszi fel a harcot az UV-sugárzás okozta ráncok és a bőr idő előtti öregedése ellen is.

Az első tavaszi napsugarak megjelenésétől kezdve egész nyáron át gondoskodnunk kell a megfelelő fényvédelemről, hogy kivédjük a nap bőrszerkezet-károsító hatásait. Az UV-sugárzás az egyik legfőbb kiváltó oka bőrünk idő előtti öregedésének; a ráncok, az egyeletlen bőrszín és a májfoltok kialakulásának.
Mindezzel a legtöbben tisztában vagyunk, mégis annyira szívesen sütkéreznénk a napon gondtalanul! Szerencsére a kozmetikai kutatások fejlődésének köszönhetően ma már kompromisszumok nélkül élvezhetjük a napsugarak simogató melegét és a ráncmentes bronzbarna bőrt!

Az Eucerin Sun termékcsalád palettája újabb professzionális taggal bővült, amely igazi innovációnak számít a fényvédelem terén. Az Eucerin Sun Photoaging Control testre használható naptej amellett, hogy kiemelkedő szintű fényvédelmet nyújt, hatékonyan óvja bőrünket a napfény bőrkárosító hatásaival szemben és hyalurontartalmának köszönhetően láthatóan csökkenti a már kialakult ráncokat is. Könnyű állaga miatt hamar beszívódik és nem hagy maga után ragacsos érzetet. 30 és 50 faktoros változatban is elérhető, ráadásul vízálló textúrájának segítségével hatékony védelmezőnk lehet akár egy napsütéses tengerparti program esetén is.

Eucerin Sun Photoaging Control fényvédő testre, rúzs és más

Eucerin Sun Photoaging Control naptej testre, FF30 / FF50
▼ Innovatív összetétel: UVA- és UVB- fényszűrő rendszer és bőrkárosodás elleni védelem egyben
▼ Hyaluron hatóanyagával láthatóan csökkenti a bőr idő előtti öregedésének jeleit
▼ Azonnal felszívódó, könnyű állag
▼ Vízálló formula
▼ Érzékeny bőrűek számára is biztonságosan használható
▼ Illatanyag-, tartósítószer- és emulgeálószer-mentes
150 ml, ajánlott fogyasztói ára: 5 090 Ft (FF30) és 5 690 Ft (FF50)

Az Eucerin Sun termékek széles kínálatában (21 féle fényvédő készítmény!) bizton találhatunk arcra és testre is bőrtípusunknak és elképzeléseinknek megfelelőt és gondoskodhatunk bőrünk egészségéről és szépségéről a melegebb hónapokban is!

Eucerin Sun Photoaging Control fényvédő testre, rúzs és más

 

Kapcsolódó bejegyzések