Post Image

NAPBARNÍTOTTA BŐR NYARALÁS NÉLKÜL – VAGY UTÁNA

Rúzs & Más / 2020-09-01

Ha nem jutottál el nyaralni, nem szeretsz napozni, érzékeny a bőröd vagy csak meg akarod óvni a bőröregítő UV sugaraktól, anélkül is lehet napbarnította színed, hogy kifeküdnél a napra. De ha szép barna vagy és szeretnéd a színed sokáig megőrizni, akkor is olvass tovább!

A Dove DermaSpa Summer Revived önbarnító testápolóit végtelenül egyszerű alkalmazni, már egy használat után is kellemes napbarnította színt adnak, ráadásul
a bőröd természetes színéből kiindulva kétféle árnyalatból választhatsz. Nemcsak barna, de selymesen puha, hidratált is lesz a bőröd a segítségükkel.

A tökéletes eredményért kövesd az alábbi bőrápoló rutint:

1.Válaszd ki a megfelelő árnyalatot
A természetesnek ható nyárias bőrszínhez használd a bőrtónusodhoz leginkább illő, fokozatosan barnító, hidratáló terméket. A Dove DermaSpa Summer Revived önbarnító testápoló két árnyalatban kapható: világos bőrre és sötét bőrre.

2.Radírozz
A bőrradírozás fontos a barnulás előtt: ha megszabadulsz az elhalt hámsejtektől, elkerülheted, hogy a barnítóban lévő pigmentek a hamarosan hámlásnak induló bőrlemezkéken tapadjanak meg. A hatás jóval tartósabb lesz, és a szín is sokkal egyenletesebb lesz, nem kell tartanod a foltosodástól sem.

3.Készítsd fel a bőröd
Ha szőrteleníteni szeretnél, azt legalább 24 órával a barnító testápoló alkalmazása előtt végezd el. A borotválás, a gyantázás a bőrt extra érzékennyé teszi, hagyj egy kis időt, hogy a bőröd kiheverje a “traumát”.

4.Hidratálj és barníts
A legjobb és legegyenletesebb fedés kulcsa a hidratálás. A helyzet még egyszerűbb, ha a barnító biztosítani tudja a hidratáló hatást is. A ragyogás legegyszerűbben olyan termék alkalmazásával érhető el, mint a Dove DermaSpa Summer Revived önbarnító testápoló, amely a természetes magolajakból származó hidratáló hatóanyagokat ötvözi a fokozatosan barnító összetevőkkel. Ez a fényűző önbarnító testápoló mélyen, a bőr szarurétegében hidratál, miközben segít gyönyörűvé és finom tapintásúvá tenni azt.

5.Előzd meg a csíkosságot
Az önbarnítók felvitelének legjobb módja a nagy, körkörös mozdulatokkal való bedörzsölés – ezzel elkerülhetők a csíkok, a végeredmény egyenletes és természetes hatású lesz.

6.Várj, amíg beszívódik
Mielőtt felöltöznél, várd meg, hogy teljesen beszívódjon – így valóban bejut az anyag a bőrbe, és a végeredmény szép egyenletes lesz.

rúzs és más tipp, rúzs és más, tipp

Várj néhány órát, hogy a szín elérje a végleges mélységét. Ha szeretnél sötéttebb színt, ismételd meg a műveletet még aznap vagy másnap!

Ismerd meg a termékeket:

Dove Bőrradír makadámia olajjal és rizstejjel

dove, önbarnító, testápoló, bőrradír, önbarnító rituálé, tipp, lépések, napbarnította, barnaság napozás nélkül, rúzs és más

Fedezd fel a sima bőr érzését és fokozd a zuhanyzás élményét a makadámia olajjal és rizstejjel gazdagított bőrradírral, mely finoman eltávolítja az elhalt hámsejteket és segít pótolni a bőr tápanyagait! A makadámia és a rizstej illata segít növelni a komfortérzetünket, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben.

Dove Bőrradír makadámia olajjal és rizstejjel, 225 ml
Ajánlott fogyasztói ára: 1999 Ft

DermaSpa Summer Revived önbarnító testápoló 

dove, önbarnító, testápoló, bőrradír, önbarnító rituálé, tipp, lépések, napbarnította, barnaság napozás nélkül, rúzs és más

Egy luxus testápoló és egy kényeztető önbarnító kombinációja, mely bronzos ragyogást ad bőrödnek.

• Nyárias, bronzos ragyogást kölcsönöz a világos-normál bőrnek
• Gyengéd barnító összetevők és a Cell-Moisturisers® elegye
• Egyesíti a különleges otthoni spa-élményt és a szakértő bőrápolást
• Érzékeny bőrűek is használhatják
• A kényeztető önbarnító testápoló hidratálja és ragyogóvá teszi a bőrt
• Egyszerre luxus testápoló és önbarnító is

Dove DermaSpa Summer Revived önbarnító testápoló sötét bőrre 200 ml
Dove DermaSpa Summer Revived önbarnító testápoló világos bőrre 200 ml
Ajánlott fogyasztói ár mindkét termék esetében: 2109 Ft

Kapcsolódó bejegyzések